Μαρία Μπέη – Δημήτρης Μπέλλος: Η νικήτρια του MasterChef που βρήκε τον έρωτα στο παιχνίδι – Η σχέση και το ενδεχόμενο γάμου

Η Μαρία Μπέη μπορεί να αναδείχθηκε φέτος η νικήτρια του MasterChef 2023, ωστόσο πριν τρία χρόνια περίπου γνώρισε – στην πρώτη της συμμετοχή στον μαγειρικό διαγωνισμό – τον άντρα της ζωής της, Δημήτρη Μπέλλο.

Οι δυο μάγειρες πήραν την απόφαση να επιστρέψουν φέτος στο MasterChef και σίγουρα βγήκε σε καλό στον έναν από τους δύο, καθώς η Μαρία Μπέη κατάφερε να κερδίσει το έπαθλό και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι

 

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα από τον 4ο κύκλο του reality μαγειρικής, που προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2019-2020. Οι δυο τους ταίριαξαν απευθείας, ερωτεύτηκαν και ανέπτυξαν τη σχέση τους μέσα στο παιχνίδι!

Η Μαρία Μπέη, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στον μαγειρικό διαγωνισμό, είχε αποκαλύψει την προσέγγιση που της έκανε ο Δημήτρης Μπέλλος, πριν την πρώτη τους γνωριμία στο σπίτι του MasterChef.

«Στο παιχνίδι, αλλά δούλευα εδώ και έναν χρόνο με τον φίλο του. Είναι γύπας, με ακολούθησε στο Instagram πριν το παιχνίδι. Από αυτούς είναι», είχε δηλώσει η φετινή νικήτρια του MasterChef.

«Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και μια… απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για μένα ήμασταν λίγο κουραστικοί μέσα στο σπίτι. Η Μαρία στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο. Δεν επηρέασε η Μαρία τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Μπέλλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Λίγους μήνες μετά το τέλος του MasterChef 4, το ζευγάρι δέχτηκε την πρώτη τηλεοπτική πρόταση να βρίσκεται στην κουζίνα του Happy Day, παρουσιάζοντας τις συνταγές της ημέρας για τους τηλεθεατές της Σταματίνας Τσιμτσιλή και της ομάδας της.

Μετά το τέλος του MasterChef, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και αποφάσισαν να στεγάσουν τον έρωτά τους στο ίδιο σπίτι. Το ζευγάρι απολάμβανε τον έρωτά του και παράλληλα συνεργαζόταν σε αρκετές δουλειές στον χώρο της εστίασης.

Αναμφισβήτητα η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος διατηρούν μια σχέση που αντέχει μέσα στον χρόνο και μαζί κάνουν όνειρα για ένα κοινό μέλλον.

Η απάντηση που έδωσαν Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη στο ενδεχόμενο γάμου

 

Αμέσως μετά τη νίκη της Μαρίας Μπέη στο MasterChef, το ζευγάρι έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή «Breakfast@Star», με τους δημοσιογράφους φυσικά να τους ρωτούν για το αν σκέφτονται… να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σύντομα!

«Δεν ξέρω τίποτα για γάμο με τη Μαρία. Επειδή κέρδισε το MasterChef, θα παντρευτούμε; Όπα, όπα! Όλα ωραία, κέρδισε, μια χαρά, τούμπανο. Μέχρι εκεί! Έχουμε ακόμη!» απάντησε ο Δημήτρης Μπέλλος.

 

Από την άλλη, η Μαρία Μπέη τόνισε πως αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχει η καριέρα της και όχι ένας γάμος.

«Νομίζω στη φάση που είμαι δεν είμαι ακόμη έτοιμη να παντρευτώ. Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή στη ζωή μου να κάνω και οικογένεια και παιδιά. Και αν είναι τυχερό να κάνω και μαζί με τον Δημήτρη, είναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπάω πολύ αλλά νομίζω ότι στη φάση που βρίσκομαι θα πρέπει να αρπάξω ό,τι ευκαιρίες μου δοθούν τώρα για να γίνουν αυτά προτεραιότητα. Κάτι πρέπει να αφήσεις πίσω για να κερδίσεις κάτι άλλο. Αν παντρευτούμε δεν θα αλλάζει κάτι, ζούμε τρεισήμισι χρόνια μαζί» τόνισε η Μαρία Μπέη.

 

Read More

And More