Μαρία Μπεκατώρου: Απίστευτο! Τόλμησε κι άλλαξε τα μαλλιά της και είναι κούκλα. Αποκλειστικά “κλικ” από την νέα της φωτογράφηση…

Απίστευτο; Κι ,όμως, αληθινό! Ε, ναι ,λοιπόν, η Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να κάνει την ανατροπή και να αλλάξει… λουκ! Και όταν σου λέω λατρεμένη να αλλάξει λουκ το εννοώ… Οχι, δεν φόρεσε περούκα για πλάκα, δεν μας έκανε… νάζια στο Instagram.

Η Μαρία τόλμησε να αλλάξει λουκ κανονικά, πιο κανονικά δεν γίνεται! Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές της, αποφασισμένη να αλλάξει… Έτσι, βρε παιδί μου για να ανανεωθεί… Για να νιώσει πως ξεκινά από την αρχή… Για να νιώσει πως κάτι καινούργιο, όμορφο και γλυκό είναι έτοιμο να αρχίσει για ΄κείνη.

Η Μαίρη, η Μαιρούλα, το Μαράκι μας άλλαξε και έγινε μία κούκλα. Η παρουσιάστρια έκοψε αρκετά το μήκος των μαλλιών της και υπέκυψε και στη γοητεία που έχουν οι αφέλειες.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί έκανε και την… επίσημη, πρώτη της εμφάνιση και εννοείται πως τα κολακευτικά σχόλια έπεσαν “βροχή”. Η Μάρια με το ολοκαίνουργιο λουκ της και το πάντα ζεστό και αληθινό της χαμόγελο, κατάφερε να στρέψει επάνω της όλα τα βλέμματα.

Όσο για το που έκανε σήμερα την επίσημη πρώτη της εμφάνιση η Μαρία; Στο σούντιο όπου και θα λάμβανε χώρα η νέα της φωτογράφηση. Νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 χωρίς brand-new φωτογράφηση γίνεται; Εμ, δεν γίνεται…

Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να τρυπώσουμε κι εμείς και να καταφέρουμε να πάρουμε μία μικρή γεύση κι από το κλίμα στα παρασκήνια, αλλά και ορισμένα φωτογραφικά “κλικ”, γιατί μας αρέσει να μιλάμε με… ντοκουμέντα!

Η Μαρία ,λοιπόν, ήταν μέσα στη τρελή χαρά, όπως επίσης και όλοι οι στενοί της συνεργάτες – τα φιλιά μου στην Έλσα Πρωτοψάλτη που επιμελείται το θεικό μακιγιάζ της και είναι φίλη μου από παλιά, από πολύ παλιά -, οι οποίοι αδημονούν για την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η παρουσιάστρια έβαλε τα… καλά της και το πιο λαμπερό της χαμόγελο και πόζαρε όλο νάζι! Φυσικά την ίδια ώρα είχε το νου της και στον πολύτιμό της, στον Αντωνάκη της, μιας και όπως όλοι γνωρίζουμε, η Μαρία και ο Αντώνης έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο. Είναι μαζί χρόνια, παντρεμένοι κι εξακολουθούν να είναι παράφορα ερωτευμένοι.

Ένα σου λέω ένα λατρεμένη, το… μενού για σήμερα για τον Αντώνη λέει “φακές”. Η Μαρία αποφάσισε να αποτοξινωθούν μετά τις διακοπές και τι να κάνει κι ο Αντώνης; Να της χαλάσει το χατίρι;

Κατά τα άλλα, όπως σου είχα γράψει πριν από αρκετές εβδομάδες, η Μαρία Μπεκατώρου αυτό το χειμώνα θα μας περιμένει κάθε μέρα στον ΑΝΤ1. Ναι, μας κλείνει πονηρά το μάτι και έρχεται κάθε απόγευμα στους δέκτες μας, για να κάνει μαζί μας παιχνίδι.

Η Μαρία θα είναι η οικοδέσποινα του ολοκαίνουργιου τηλεπαιχνιδιού του καναλιού, “Still Standing” και ελπίζει να τα καταφέρει να γίνει η αγαπημένη μας, καθημερινή, τηλεοπτική συνήθεια.

Άντε Μαράκι μου και καλή αρχή!

Read More

And More