Μαρία Μπεκατώρου: Απόλαυσε τον Τάκη Ζαχαράτο στο πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του! [pics]

Ο Τάκης Ζαχαράτος παρουσιάζει στο Παλλάς με το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του.

Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Μετά τα απανωτά sold out, η παράσταση παρατείνεται έως τις 2 Φεβρουαρίου, με πλήθος κόσμου να συνεχίζει να γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο, προκειμένου να απολαύσουν αυτή την παράσταση-υπερπαραγωγή γέλιου.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, τον απόλυτο showman απόλαυσε επί σκηνής η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, η οποία τον γνώρισε καλύτερα και τον λάτρεψε μετά την συνεργασία τους στο Your Face Sounds Familiar, τον καταχειροκρότησε από τις πρώτες θέσεις, ενώ στο τέλος τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί.

Οι δυο τους είπαν τα νέα τους και πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό του TLIFE που ήταν εκεί, σε μία συνάντηση που κυρίαρχο στοιχείο της ήταν το πολύ γέλιο.

Δες τις φωτογραφίες:

Το ίδιο βράδυ εκεί βρέθηκε ακόμα ο Λάμπρος Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Δημήτρης Γκοτσόπουλος, αλλά και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Μαρία Μπεκατώρου – Τάκης Ζαχαράτους – Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Δημήτρης Γκοτσόπουλος – Τάκης Ζαχαράτος

Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Τάκης Ζαχαράτος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More