Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα-έκπληξη!

Μαρία Μπεκατώρου: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα-έκπληξη! | tlife.gr

Αν πιστεύεις λατρεμένη πως μπορεί να τα έχουμε δει όλα , – με την καλή έννοια πάντα -, από την Μαρία Μπεκατώρου, πλανάσαι πλάνην οικτρά!

Η Μαρία ανήσυχο πνεύμα γαρ, δεν σταματά στιγμή να τολμά, να αλλάζει, να δημιουργεί, μιας και η δημιουργία και η αναζήτηση νέων οριζόντων είναι για ΄κείνη φιλοσοφία ζωής, είναι για ΄κείνη τρόπος ζωής.

Αν το καλοσκεφτείς με αυτό το τρόπο κατάφερε να κάνει πραγματικότητα και τα μεγαλύτερα επαγγελματικά της όνειρα. Γιατί εκτός από το γεγονός ότι είναι ταλαντούχα και ότι διαθέτει πολύτιμο, τηλεοπτικό ταμπεραμέντο και μία τηλεοπτική αγνότητα ποτέ δεν εφησύχαζε. Ποτέ δεν καθόταν με σταυρωμένα χέρια… Ποτέ δεν σταματούσε να κυνηγά τα όνειρά της.

Έτσι και τώρα αποφάσισε να κυνηγήσει και να κατακτήσει ακόμα ένα όνειρό της. Το όνειρό της αυτό έχει να κάνει με την δημοσιογραφία, μιας και η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει και δημοσιογράφος. Είναι μάλιστα και μέλος της ‘Ενωσης Συντακτών.

Με άλλα λόγια η αγάπη για την δημοσιογραφία ξύπνησε και πάλι μέσα στη Μαρία και αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί της πιο στενά και πιο εντατικά.

Εκτός ,λοιπόν, από τα φώτα και τις κάμερες, η Μαρία Μπεκατώρου αποφασίζει να αναμετρηθεί και με το… πληκτρολόγιο, αποκτώντας σε ενημερωτικό, δημοσιογραφικό site το δικό της blog!

Και το όνομα αυτού; «Maria’s Diary» και το ταξίδι της στο μαγικό κόσμο του διαδικτύου και στο κόσμο της καθημερινής, γραπτής επικοινωνίας μόλις ξεκινά κι απ ΄ότι μαθαίνω; Είναι κατενθουσιασμένη!

Μέσα από αυτό το… ιντερνετικό ημερολόγιο, η Μαρία θα μοιράζεται κάθε μέρα με όλους όσους θελήσουν να είναι συνταξιδιώτες της σε αυτή την νέα περιπλάνησή της, όλες τις σκέψεις της, τα συναισθήματά της, στιγμές από την καθημερινότητά της, μέχρι και… συνταγές, μιας και ως γνωστόν η αγαπημένη παρουσιάστρια την βάζει την ποδιά, στήνει κατσαρόλα και μαγειρεύει σε καθημερινή βάση για την ίδια, τον Αντώνη της, αλλά και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα που την επισκέπτονται.

Για να δούμε…

READ more