Μαρία Μπεκατώρου: Διασκέδασε στην αγαπημένη της Δέσποινα, λίγο πριν την πρεμιέρα του YFSF! [pics]

Το απόλυτο show μεταμφιέσεων επιστρέφει για 6η σεζόν με ανανεωμένη επιτροπή και 10 ταλαντούχους καλλιτέχνες με παρουσιάστρια τη σταθερή πια αξία του YFSF, Μαρία Μπεκατώρου! Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανυπομονεί να βρεθεί ξανά στο τιμόνι του αγαπημένου της project και ήδη έχει ξεκινήσει προετοιμασίες. Παράλληλα, συνεχίζει να παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το τηλεπαιχνίδι του ANT1 Still Standing, το οποίο υπεραγαπά.

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του YFSF, η Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω και βγήκε μαζί με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο Acro. Η γλυκιά παρουσιάστρια διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις τεράστιες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή και πέρασε μια υπέροχη νύχτα. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί και στο καμαρίνι της τραγουδίστριας, με την Δέσποινα να εύχεται στην Μαρία “Καλή επιτυχία” για την έναρξη του Your Face Sounds Familiar.

Στο πλευρό της ήταν και η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις συμμετοχή της στις “Άγριες Μέλισσες” και πρόκειται να είναι μία από τους συμμετέχοντες στο show μεταμφιέσεων.

Δες φωτογραφίες:

“Μαράκι μου καλή πρεμιέρα”, έγραψε η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More