Μαρία Μπεκατώρου: «Επιτέλους επιστρέφω πρωί»! Ολα όσα αποκάλυψε στο TLIFE…

Μαρία Μπεκατώρου: «Επιτέλους επιστρέφω πρωί»! Ολα όσα αποκάλυψε στο TLIFE… | tlife.gr

Ραγδαίες είναι οι τηλεοπτικές εξελίξεις από χθες το βράδυ σε ότι έχει να κάνει με το στρατόπεδο του ΑΝΤ1! Βλέπετε, η απόφαση που πάρθηκε εν μία νυχτί να κοπεί το «Jenny-Jenny» και η Τζένη Μπαλατσινού να βρεθεί εκτός καναλιού, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα σημαντικό ντόμινο τηλεοπτικών εξελίξεων.

Ντόμινο το οποίο παρέσυρε στο πέρασμά του και το μεσημεριανό «Σου-Κου» της Μαρίας Μπεκατώρου. Οπως σου είχα γράψει σε σχετικό, χθεσινό ρεπορτάζ, η απώλεια του «Jenny-Jenny» άφηνε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μεσημεριανό μαγκαζίνο της Μαρίας και φυσικά εννοούσα να την δούμε και πάλι να μας λέει… «καλημέρα».

Πριν από λίγες ώρες ,λοιπόν, «κλείδωσε» η απόφαση όντως η Μαρία και το «Σου-Κου» της να τα μαζέψουν από το μεσημέρι και να επιστρέψουν και πάλι στο πρωί, πριν να είναι αργά. Γιατί το αναμφισβήτητο γεγονός είναι, πως το μεσημεριανό «Σου-Κου» δεν τα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και της Nielsen έχοντας απέναντι τα αήττητα «Αποκαλυπτικά». Σε ότι είχε να κάνει με το γενικό μέσο όρο, το «Σου-Κου» σημείωνε κάθε Σάββατο και Κυριακή, ιστορικό χαμηλό στους πίνακες τηλεθέασης, με τα μονοψήφια να προκαλούν «πονοκέφαλο» και στο κανάλι και στους συντελεστές του.

Ετσι, μία άλλη μέρα ξημερώνει από σήμερα για τη Μαρία και την παρέα της και η οποία είναι σαφέστατα πιο… ηλιόλουστη! Λόγω των εξελίξεων θέλησα να επικοινωνήσω μαζί της κι εκείνη φυσικά δεν αρνήθηκε να μιλήσει στο «TLIFE», το οποίο άλλωστε παρακολουθεί σχεδόν σε καθημερινή βάση!

– Επιτέλους πρωί;
– Επιτέλους επιστρέφω στη πρωινή ζώνη και σου λέω επιτέλους, γιατί από πέρσι δεν σου κρύβω ότι μου είχε λείψει. Οπως ξέρεις καλά, την πρωινή ζώνη την αγαπάω, θαρρώ πως μου πάει και γενικότερα μετά από τόσες χιλιάδες «καλημέρες» που έχω πει στη καριέρα μου, την θεωρώ κάτι σαν το… σπίτι μου (γέλια)

– Πιστεύω πως η πρωινή ζώνη είναι μία ζώνη με την οποία έχεις ταυτιστεί…
– Δεν ξέρω αν έχω ταυτιστεί, πάντως είναι μία ζώνη που ομολογώ πως την έχω αγαπήσει πολύ και την έχω υπηρετήσει πιστά για πολλά, πολλά χρόνια.

– Οχι μεσημεριανό, αλλά …»Πρωινό Σου-Κου»! Με άλλα λόγια πάμε πάλι από την αρχή;
– Κάνουμε ένα μικρό…. restart! Μετά τις χθεσινές εξελίξεις στο κανάλι, αποφασίστηκε να επιστρέψουμε στη πρωινή ζώνη, οπότε ναι πάμε πάλι από την αρχή.

– Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή;
– Η εκπομπή θα αποκτήσει καθαρά πρωινό, ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θα αποκτήσει ,δηλαδή, τον καθαρόαιμο χαρακτήρα ενός πρωινάδικου. Στο πλαίσιο αυτό θα προχωρήσουμε σε ορισμένες αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με την θεματολογία μας, μιας και όλο και κάποιες νέες ενότητες θα φέρουμε, κάποιες τροποποιήσεις θα κάνουμε…

– Και από πότε θα ξεκινήσεις να βάζεις και πάλι… ξυπνητήρι;
– Οχι από αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά από το επόμενο. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα παίξει κανονικά το τελευταίο επεισόδιο του «Jenny-Jenny» και από την επόμενη εβδομάδα θα αναλάβουμε ξανά, πρωινή… δράση!


READ more