Μαρία Μπεκατώρου: “Φοβήθηκα πολύ στις διακοπές μου, με όλα αυτά που άκουγα…” Video

Η Μαρία Μπεκατώρου καθημερινά δοκιμάζει τις γνώσεις μας, βάζει την προσωπική της σφραγίδα στην ψυχαγωγία και δίνει ρυθμό στα απογεύματά μας με το Still Standing. Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού της, η αγαπημένη παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε στην Φαίη Σκορδά για τις διαφορετικές καλοκαιρινές διακοπές που έκανε φέτος αλλά και για την απώλεια των κιλών της.

“Πέρασα πολύ ωραία… Εκεί που λέγαμε ότι δεν θα είναι πολύ ωραία… Ήταν πολύ περίεργο καλοκαίρι και πολύ διαφορετικό. Αλλά ήταν ωραία. Φοβόμουν βέβαια, φοβήθηκα πολύ. Ενώ στην καραντίνα, όχι. Ήμασταν περισσότερο προστατευμένοι. Ειδικά όταν άκουγα τα διάφορα περιστατικά στα νησιά. Έμαθα και περιπέτειες δικών μου ανθρώπων, που ήταν στα νησιά. Φοβήθηκα πολύ, ήμουν πολύ μαγκωμένη. Ειδικά εγώ που είμαι της αγκαλιάς, δεν έκανα τίποτα. Με τα αντισηπτικά ήμουν όλη μέρα. Μετά θα εκτιμήσουμε την κανονικότητα” σχολίασε η Μαρία Μπεκατώρου, όσον αφορά τις διαφορετικές διακοπές που έκανε φέτος, λόγω της πανδημίας.

“Γυμναστική δεν έχω κάνει ποτέ μου! Μόνο στην καραντίνα πήγα για περπάτημα. Μετά δεν είχα χρόνο. Μ’ αρέσει πολύ όπως είμαι και επειδή δεν θέλω να αλλάξει αυτό. Στην αρχή τα πρώτα κιλά τα έχασα πολύ εύκολα, τώρα προσέχω” ανέφερε χαρακτηριστικά για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Read More

And More