Μαρία Μπεκατώρου: Full in love μετά από 11 χρόνια γάμου! Η κοινή λαμπερή τους εμφάνιση [pics]

Μαρία Μπεκατώρου: Full in love μετά από 11 χρόνια γάμου! Η κοινή λαμπερή τους εμφάνιση [pics] | tlife.gr

Στο φιλανθρωπικό fashion και gourmet show «Taste the Fashion – The 6 Senses» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Hilton βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Η λαμπερή παρουσιάστρια βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της αφού δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον επί 11 χρόνια σύζυγο της.

Η Μαρία φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και έλαμπε στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος φόρεσε για τη βραδιά ένα εντυπωσιακό μαύρο κοστούμι! Το χαμόγελο συνοδεύει πάντα την παρουσιάστρια που δείχνει πόσο ευτυχισμένη είναι. Το ζευγάρι με την chic εμφάνιση τράβηξε για ακόμη μια φορά τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Η 45χρονη παρουσιάστρια το Σάββατο ήταν καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «DOT» και μίλησε για τον γάμο της που βρίσκεται στο στάδιο της απόλυτης αγάπης. «Μ αρέσει να τον περιποιούμαι, δεν θα ήθελα να κάνει αυτός τις δουλειές του σπιτιού, αν δεν προσέχεις τον άντρα σου χάνεται το νόημα της ζωής», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι μαζί 20 χρόνια και δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον σχεδόν ποτέ. «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές χωρίς τον Αντώνη», τόνισε η παρουσιάστρια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more