Μαρία Μπεκατώρου: Η αποκάλυψη για την κόρη Ρέμου-Μπόσνιακ, οι διάσημοι φίλοι της και ο χρόνος που περνά!

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar ston ANT1, η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα για τις φιλίες που έχει κάνει μέσα από τον χώρο της τηλεόρασης όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τον λόγο που δάκρυσε όταν πήγε καλεσμένη στο The 2Night Show και άκουσε την κουμπάρα της, Υβόννη Μπόσνιακ να μιλάει για εκείνη. Ακόμα, έκανε μια αποκάλυψη για την βαφτισιμιά της, την κόρη δηλαδή του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, ενώ δεν δίστασε να εξηγήσει τον λόγο που είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Έχεις κάνει φιλίες μέσα από τον χώρο της τηλεόρασης;

Ναι, αμέ. Η Κατερίνα Καινούργιου, που ξεκίνησε μαζί μου, είναι φίλη μου, όπως επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Βαγγέλης Περρής.

Είχες προβλέψει ότι η Κατερίνα Καινούργιου θα κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση όταν δούλευε στην εκπομπή σου;

Η Κατερίνα δούλευε ασταμάτητα. Όταν κάποιος έχει στόχους και εργάζεται για να τους κατακτήσει, θα το καταφέρει.

Όταν ήσουν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δάκρυσες όταν μίλησε για εσένα η Υβόννη Μπόσνιακ. Τι σε συγκίνησε τόσο πολύ;

Η Υβόννη με αγαπάει πολύ, όπως κι εγώ, άλλωστε, και συγκινούμαι κάθε φορά που εκφράζει τα συναισθήματά της για εμένα.

Η βαφτισιμιά σου, η Ελένη, σου μοιάζει; Έχει πάρει την τσαχπινιά και το ταμπεραμέντο σου;

Νομίζω πώς ναι. Λες να φταίει που της έβαλα το λάδι; (γελάει). Είναι πολύ χαριτωμένη και κοινωνική η μικρή μας Ελένη, αλλά αυτά είναι χαρακτηριστικά που έχουν και ο Αντώνης και η Υβόννη.

Η εικόνα σου είναι καλύτερα από ποτέ. Τι έχεις κάνει;

Χαίρομαι που μου το λες και μου το λένε κι άλλοι. Στο τέλος θ’ αρχίσω να το πιστεύω κι εγώ (γελάει). Η αλήθεια είναι ότι έχασα 8 κιλά προσέχοντας τι τρώω. Νομίζω όμως ότι το πιο σημαντικό είναι ότι έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και αισθάνομαι ότι πατάω γερά στα πόδια μου.

Read More

And More