Μαρία Μπεκατώρου: Η αποκάλυψη για το γάμο της, το ενδεχόμενο της μητρότητας και τα μπότοξ που έχει κάνει!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια γνωρίζει καλά τι θα πει σκληρή δουλειά και επιμονή, αφού κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης πολλών και διαφορετικών project, τα περισσότερα από τα οποία ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Φέτος, την βλέπουμε καθημερινά στο “Still Standing” ένα παιχνίδι που έχει κερδίσει για τα καλά τις καρδιές των τηλεθεατών.

Η αγαπημένη Μαρία έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Page 2” και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

-Όταν σου πρότειναν να κάνεις το “Still Standing”, περίμενες ότι θα έκανε τόσο υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θα ανταγωνιζόταν ένα παιχνίδι με παράδοση χρόνων,όπως το “Deal”;

Όταν ο Γιάννης Λάτσιος μου πρότεινε να κάνω το “Still Standing”, γούρλωσα τα μάτια μου και απόρησα που επέλεξε εμένα: Ακόμα και όταν πήρα την απόφαση να το κάνω και ξεκινήσαμε τα γυρίσματα, είχα άγχος. Το “Still Standing” με έκανε να καρδιοχτυπήσω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γιατί ήταν πολύ διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο, γιατί ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με ότι είχα κάνει στην τηλεόραση και γιατί παίζεται σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές ζώνες της τηλεόρασης. Είχα μεγάλη αγωνία και ομολογώ ότι δεν υπολόγιζα ότι θα πήγαινε τόσο καλά.

-Θα συνεχιστεί και του χρόνου;

Δεν ξέρω σίγουρα. Εξαρτάται από την πορεία του παιχνιδιού μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπορεί να αντέξει, μπορεί και όχι.

-Στο πρωινό πέρασες καλύτερα με τον Νίκο Μουτσινά ή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Πέρασα καλά και με τους δύο. Δέθηκα λίγο περισσότερο με το Νίκο. Αλλά και τον Δημήτρη τον εκτιμώ γιατί είναι επαγγελματίας και κάνει τη δουλειά του με αξιοπρέπεια.

-Με τον σύζυγό σου, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, είστε μαζί σχεδόν 20 χρόνια. Περάσατε ποτέ κρίση;

Μπορεί να περάσαμε περιόδους γκρίνιας αλλά κρίσης ποτέ.Εμείς δεν τσακωνόμαστε κιόλας. Επέλεξα αυτό τον άνθρωπο για να με συντροφεύει γιατί συμφωνούμε και όχι γιατί διαφωνούμε. Γενικότερα, είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσουν καθόλου οι εντάσεις. Ακόμα και στη δουλειά, όταν βλέπω ότι ανεβαίνουν οι τόνοι, φεύγω.

-Έχεις μιλήσεις ανοιχτά για την επιθυμία σου να αποκτήσεις παιδιά και για τις προσπάθειές σου τα τελευταία χρόνια.

Έχω πει πολλές φορές ότι προσπάθησα να αποκτήσω παιδί και προσπαθώ ακόμα.Χαίρομαι που το μοιράστηκα με τον κόσμο, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν πολλές που έχουν το ίδιο πρόβλημα και ένας από τους λόγους που το έκανα ήταν για να περάσω το μήνυμα σε αυτές τις γυναίκες. Απλώς πια με επηρεάζει να μιλάω γι’αυτό. Θέλω λίγο να χαλαρώσω, να ηρεμήσω. Το έχω αφήσει στην άκρη και θα δούμε τι θα γίνει.

-Είσαι από τις γυναίκες που έχουν αποκαλύψει ότι έχουν κάνει μπότοξ.

Ε, ψέματα να πω; Κάνω μπότοξ αλλά όχι σε σημείο εμμονής. Η πρώτη φορά που έκανα μπότοξ ήταν στα 32 μου και από τότε κάνω δύο φορές τον χρόνο.

Read More

And More