Μαρία Μπεκατώρου: Η επόμενη μέρα της στον ΑΝΤ1 και το ραντεβού της με τον Γιάννη Λάτσιο…

Πολλά λέγονται και πολλά γράφονται αυτή την εποχή για την Μαρία Μπεκατώρου… Βλέπεις, λατρεμένη το γεγονός ότι δεν έχει “κλειδώσει” το τι ακριβώς θα κάνει από Οκτώβρη στον ΑΝΤ1, είναι η αιτία που έρχεται για να αναζωπυρώσει συχνά-πυκνά τις συζητήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Και η αλήθεια είναι, πως όχι η Μαρία Μπεκατώρου δεν έχει συζητήσει ακόμα τίποτα με τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Ομίλου, Γιάννη Λάτσιο.

Η γνωστή παρουσιάστρια για την ώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό της. Παρόλα αυτά απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά, δεν έχει λόγο για να ανησυχεί. Ο Γιάννης Λάτσιος την πιστεύει και την εμπιστεύεται και πολύ καλά κάνει.

Η Μαρία είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο με μεγάλη τηλεοπτική φόρα και δύναμη. Ένα τηλεοπτικό πρόσωπο άφθαρτο, από το οποίο μπορείς να περιμένεις πολλά…

Πρόκειται για μία τηλεοπτική περσόνα με την οποία ο τηλεθεατής μπορεί να ταυτιστεί… Είναι άμεση, είναι επικοινωνιακή, είναι χαρισματική… Μπορεί την έκφραση “το κορίτσι της διπλανής μας πόρτας” να την χρησιμοποιούμε συχνά και για πολλές τηλε-αστερίδες, όμως, η Μαρία είναι όντως το κορίτσι της διπλανής μας πόρτας και αυτό αγαπάμε σε αυτή.

Φλομώσαμε στις… Απόλυτες, στις… Σταρούμπες, στις… δήθεν. Ας είναι κι ένα κορίτσι που βγαίνει μπροστά από τις κάμερες, κανονικός… άνθρωπος.

Όσο για το ποιά ακριβώς είναι η επόμενη μέρα της στον ΑΝΤ1; Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρει την Μαρία σε άλλη ζώνη και με τελείως διαφορετικό τηλεοπτικό αντικείμενο. Η Μαρία πιθανότατα θα αναλάβει να παρουσιάζει το καθημερινό “Still Standing”.

Πρόκειται για ένα game-show που θα παίζει στην απογευματινή ζώνη και το οποίο έχει προβληθεί σε 17 χώρες και θεωρείται leader στα τηλεπαιχνίδια.Το «Still Standing» (στο NBC βγαίνει µε τον τίτλο «Who is still standing?») είναι παιχνίδι µε µεγάλα έπαθλα και για γερά νεύρα, καθώς οι παίκτες στέκονται σε κυκλική διάταξη και οποίος απαντήσει λανθασµένα… εξαφανίζεται µέσα από µια καταπακτή που ανοίγει κάτω από τα πόδια του.

Η Μαρία ,λοιπόν, σύμφωνα με τον Γιάννη Λάτσιο θεωρείται ιδανική για οικοδέσποινα και το μόνο που μένει είναι να γίνει το ραντεβού αυτό μεταξύ τους, έτσι ώστε η Μαρία να ενημερωθεί για το τι ακριβώς είναι το “Still Standing” και να συζητήσει τις όποιες περαιτέρω λεπτομέρειες μαζί του.

Read More

And More