Μαρία Μπεκατώρου: Η φωτογραφία της από τη Σύρο αγκαλιά με το Βαγγέλη Περρή

Με αυτή τη φωτογραφία καλωσόρισε η Μαρία Μπεκατώρου τον Βαγγέλη Περρή στη μεγάλη παρέα του instagram. Βλέπεις ο δημοσιογράφος επέλεξε φέτος να φτιάξει και εκείνος λογαριασμό στο φωτογραφικό social media και οι πρώτες φωτογραφίες του ήταν γεμάτες από το όμορφο νησί της Σύρου.

Και μπορεί η Κεφαλονιά να είναι το αγαπημένο νησί, αλλά και ο τόπος καταγωγής της παρουσιάστριας, δεν είχε όμως παρά καλά λόγια να γράψει για τη Σύρο, τη γενέτειρα του Βαγγέλη Περρή. “Αξέχαστες βραδιές στη Σύρο μας!! Αγαπημένε μου φίλε καλωσόρισες στον κόσμο του instagram” έγραφε η Μαρία κάτω από την εν λόγω φωτογραφία.

/
Μια από τις πολλές φωτογραφίες που επέλεξε ο Βαγγέλης Περρής για το instagram του. Άλλωστε ο γνωστός δημοσιογράφος που έχει καταγωγή από το νησί, λατρεύει τον τόπο του και φροντίζει να τον διαφημίζει όπως και όσο περισσότερο μπορεί.

/

Στο νησί βρέθηκαν και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά, σε μια εξόρμησή τους από το ομητήριό τους, την Τήνο όπου και διατηρούν εξοχική κατοικία. Φυσικά συναντήθηκαν και με το Βαγγέλη Περρή που τους ξενάγησε στα πιο όμορφα και γραφικά μέρη του νησιού.


Στη Σύρο βρίσκεται αυτές τις ημέρες και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος δεν μπόρεσε να αρνηθεί ένα μεσημεριανό καφεδάκι με το Βαγγέλη Περρή.

Τέλος, πριν από μερικές ημέρες στο νησί βρέθηκαν και δύο πανέμορφες γυναίκες που λατρεύουν τον Βαγγέλη Περρή. Δεν μιλάμε φυσικά για άλλες από την Έλενα Παπαβασιλείου και τη Δούκισσα Νομικού.

Read More

And More