Μαρία Μπεκατώρου: Η παρουσιάστρια και οι κριτές του YFSF τα “σπάνε” στον Γιώργο Μαζωνάκη! [pics]

Η Μαρία Μπεκατώρου διανύει μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματική περίοδο, αφού τόσο το Your Face Sounds Familiar όσο και το Still Standing έχουν κερδίσει τις καρδιές του κοινού, ενώ σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η αγαπημένη παρουσιάστρια λατρεύει τη δουλειά της και αυτός είναι ο λόγος που πετυχαίνει! Φέτος, ο πέμπτος κύκλος του YFSF θεωρείται απ’ τους καλύτερους, αφού τόσο η κριτική επιτροπή όσο και οι διαγωνιζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου έχει δεθεί ιδιαίτερα με τους τέσσερις κριτές του παιχνιδιού, τον Δημήτρη Σταρόβα – με τον οποίο διατηρούν μια στενή φιλία – τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Μιμή Ντενίση και τον Αλέξη Γεωργούλη. Το βράδυ του Σαββάτου, σύσσωμη η κριτική επιτροπή με την παρουσιάστρια βγήκαν να διασκεδάσουν! Πού αλλού; Φυσικά στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης!

Ο Δημήτρης Σταρόβας, η Μιμή Ντενίση και η Μαρία Μπεκατώρου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις τεράστιες επιτυχίες του δημοφιλή λαϊκού καλλιτέχνη και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να βγάζουν αναμνηστικές selfie φωτογραφίες!

Τόσο η Μαρία Μπεκατώρου όσο και η Μιμή Ντενίση ήταν… “φωτιά” στα κόκκινα!

Στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου βρίσκεται πάντα ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος!

Όλοι μαζί πέρασαν μια υπέροχη βραδιά! Μπορεί το Your Face Sounds Familiar να ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες, ωστόσο οι φιλίες που αναπτύχθηκαν θα παραμείνουν και μετά το τέλος του.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More