Μαρία Μπεκατώρου: Καλοκαιρινή απόδραση στο βουνό! [pics,video]

Μπορεί το καλοκαίρι και η τουριστική περίοδος με το άνοιγμα των ξενοδοχείων να ξεκίνησε και επίσημα, ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που αντί για θάλασσα επιλέγουν… βουνό. Ο λόγος φυσικά για την Μαρία Μπεκατώρου που απολαμβάνει την ηρεμία και τη δροσιά του βουνού στην καλοκαιρινή απόδρασή της στην Αγοριανή.

Σε υψόμετρο από 850 έως 940 μέτρων, πάνω σε επτά λόφους στην αγκαλιά του Παρνασσού, σαν βγαλμένη από παραμύθι βρίσκεται αυτή η όμορφη τοποθεσία που αποτελεί ένα πραγματικό διαμάντι του βουνού του Απόλλωνα. Πνιγμένη κυριολεκτικά σε έλατα και πλατάνια η όμορφη Αγοριανή είχε ξετρελάνει την Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο από την πρώτη κιόλας επίσκεψή τους εκεί και αποτελεί ένα από τους αγαπημένους προορισμούς τους.

Επιλέγοντας λοιπόν, φέτος να κάνει εσωτερικό τουρισμό η Μαρία και ο σύζυγός της αποφάσισαν να ξεκινήσουν το καλοκαίρι με μια μίνι απόδραση στο βουνό, πριν βρεθούν στις αγαπημένες τους παραλίες για βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Η Μαρία μάλιστα, ανέβασε στο Instagram της και φωτογραφίες και video από τα μαγευτικά τοπία που αντίκρισε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, αγαπημένα στιγμιότυπα από τις φετινές εξορμήσεις της!

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Read More

And More