Μαρία Μπεκατώρου: Μας δείχνει την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της, μετά την απώλεια 11 κιλών

Η Μαρία Μπεκατώρου τους τελευταίους μήνες έχει κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, καθώς έχει χάσει 11 ολόκληρα κιλά. Η γνωστή παρουσιάστρια, ακολουθώντας σωστή διατροφή και αποφεύγοντας τα λιπαρά φαγητά και τα γλυκά κατάφερε να πετύχει το στόχο της και να δει το σώμα της, όπως ακριβώς το ονειρεύοταν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο “Πρωινό”, η Μαρία Μπεκατώρου είχε δηλώσει: “Έχασα 11 κιλά. Ξεκίνησα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και λίγο πριν από τον Ιούνιο τα είχα χάσει. Το έκανα μόνη μου. Ποτέ δεν είχα θέμα με την εικόνα μου αλλά και για τη δουλειά τώρα είναι πιο ωραία. Τώρα μου κάνουν όλα τα ρούχα, γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Ήμουν ωραία και τότε, αλλά το έβαλα στο μυαλό μου, το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα”.

Το απόγευμα της Παρασκευής, η οικοδέσποινα του Still Standing και του YFSF δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία πριν από την απώλεια των κιλών και μία μετά. Η αλλαγή είναι εντυπωσιακή!

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More