Μαρία Μπεκατώρου: “Όταν το ζευγάρι έχει μια καλή σχέση, είναι ωραίο να έρχεται ένα παιδί”

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar, αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου. Λίγο πριν, η Μαρία Μπεκατώρου πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού “ΕΓΩ! Weekly” και μίλησε για τη ζωή της σήμερα, στο πλευρό του Αντώνη Αλεβιζόπουλου.

Έχεις κουραστεί από την υπερέκθεση ή τη δημοσιότητα;
Όχι, απλώς αυτό που με ενοχλεί και πάντα θα με ενοχλεί, είτε έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή είτε με την επαγγελματική μου, είναι τα ψέματα που μπορεί να ακούγονται κάποιες φορές. Όταν γράφονται κριτικές που δεν κρύβουν εμπάθεια αλλά είναι καλοπροαίρετες ή όταν λέγονται πράγματα που έχουν δόση αλήθειας, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Ζεις όπως ζούσες, κάνεις με την ίδια ευκολία πράγματα όπως τότε που ήσουν σε ένα πιο μικρό κανάλι ή από τη στιγμή που πήγες σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, όπως ο ΑΝΤ1, ένιωσες να αλλάζει η ζωή σου; Κάνεις π.χ. μπάνιο στη θάλασσα χωρίς να σε νοιάζει ή βγαίνεις έξω όπως παλιά;
Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Αλλά μπάνιο, όχι, δεν κάνω όπου να ‘ναι.

Έχεις άγχος με τους παπαράτσι;
Όχι γιατί, όταν είναι να κάνω κάτι τέτοιο, το προγραμματίζουμε πάντα. Τι να σου πω ψέμματα; Αν είναι γίνει τέτοιου είδους φωτογράφηση, θα γίνει καλά και μετά θα ακολουθήσει και ένα ωραίο ρετούς. Αυτό είναι συμφωνημένο, έτσι γίνεται. Αν δεν έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση, κρύβομαι. Αν είχα όμορφο σώμα, δεν θα με ένοιαζε, θα πηγαίναμε παντού.

Έχεις άλλες ανασφάλειες;
Όχι, ίσα ίσα. Είναι να σε χαιρετάει ο κόσμος και να σου μιλάει.

Ως γυναίκα έχεις άλλες ανασφάλειες;
Όχι. Δεν είμαι ανασφαλής, τα έχω βρει πολύ καλά με τον εαυτό μου. Άργησα, αλλά τα βρήκα. Αν με ρωτάς την επιθυμία μου ή τι θα ήθελα να αλλάξω πάνω μου, θα μου άρεσε να έχω ένα πιο ωραίο σώμα, αλλά και τη θέληση να γυμναστώ, γιατί δεν αθλούμαι καθόλου.

Νιώθεις πλήρης ή σου λείπει κάτι;
Γενικά νιώθω καλά, θα ήθελα ωστόσο κάτι ακόμα στη ζωή μου. Αν τύχει να έρθει, μακάρι, αλλιώς είμαι μια χαρά. Είμαι υγιής, είναι η μαμά μου καλά, είναι ο Αντώνης υγιής, υπάρχει αγάπη, συνεννόηση, ειλικρίνια. Όταν το ζευγάρι έχει μια καλή σχέση, όταν υπάρχει μια σωστή βάση, είναι ωραίο να έρχεται ένα παιδί. Αλλά και αν δεν έρθει τελικά ξέρεις ότι θα ζήσεις με αυτό τον άνθρωπο και θα έχει ο ένας τον άλλο. Αν όμως το ζευγάρι έχει προβλήματα, καλό είναι να μην έρχεται ούτε ένα παιδί, γιατί όσοι πιστεύουν ότι έτσι θα βελτιώσουν τη σχέση τους απατώνται.

Έχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο της υιοθεσίας;
Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Δεν το έχουμε συζητήσει. Δεν ξέρω αν θα το έκανα.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ! Weekly” που κυκλοφορεί

Read More

And More