Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει με κοντά αγορίστικα μαλλιά και όταν την δεις θα πάθεις πλάκα!

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του 6ου κατά σειρά «Your Face Sounds Familiar», που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου, η οικοδέσποινα του show, Μαρία Μπεκατώρουο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας και η νέα είσοδος στην κριτική επιτροπή, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, συναντήθηκαν στο στούντιο του ΑΝΤ1 και φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα για το promo spot του έκτου κύκλου.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, η Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να πειραματιστεί λίγο με το μήκος των μαλλιών της, αφήνοντας για λίγο το μακρύ γνώριμο μήκος. Με τη βοήθεια του hairstylist Στέφανου Βασιλάκη, η Μαρία εμφανίστηκε στο Instagram με ένα κοντό, αγορίστικο hair look, με έντονη φράντζα στο πλάι.

Όχι, η Μαρία Μπεκατώρου δεν έκοψε τα μαλλιά της. Προφανώς, για τις ανάγκες των γυρισμάτων φόρεσε περούκα και κατάφερε να ξετρελάνει τους θαυμαστές της, αφού όσοι είδαν την παραπάνω φωτογραφία ενθουσιάστηκαν πολύ, παρόλο που δυσκολεύτηκαν αρχικά να την αναγνωρίσουν.

Η αλήθεια είναι πώς της ταιριάζει πολύ και, μάλλον, πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά. Μην ξεχνάς ότι η Charlize Theron τόλμησε να κόψει τα μαλλιά της και η αλλαγή είναι απίθανη.

Read More

And More