Μαρία Μπεκατώρου: Ρομαντική βόλτα στα Ματογιάννια με τον σύζυγό της! Φωτογραφίες

Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, (σχεδόν) όλοι οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz έκαναν μια μικρή απόδραση στο κοσμοπολίτικο νησί των Ανέμων! Η Μαρία Μπεκατώρου, μετά την καλοκαιρινή της εξόρμηση στην Φολέγανδρο, συνέχισε τις διακοπές της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο στην Μύκονο. Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο μετρά κάτι παραπάνω από είκοσι χρόνια σχέσης και 11 χρόνια γάμου, μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα γεμάτο υποχρεώσεις, θέλησε να χαλαρώσει με καλούς του φίλους στα ελληνικά νησιά.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την παρουσιάστρια του ANT1 και τον σύζυγό της σε ρομαντική βόλτα στα Ματογιάννια της Μυκόνου, να περπατούν και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Η Μαρία Μπεκατώρου έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του Αντώνη της και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο που έκανε την βόλτα του στα γραφικά στενάκια του κυκλαδίτικου νησιού.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Μαρία Μπεκατώρου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη, καθώς φέτος και τα δύο projects που παρουσίασε πήγαν εξίσου καλά. Από την μία πλευρά το «Still Standing» και από την άλλη το «Your face sounds familiar» αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό.

Φωτογραφίες: Τάσος Κοντοκώστας

Read More

And More