Μαρία Μπεκατώρου: Σέξι πόζες στη Σύρο!

Νησιώτισσα γέννημα θρέμμα η Μαρία Μπεκατώρου και δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από το μπλε της θάλασσας. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 φροντίζει στην πρώτη ευκαιρία να επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κεφαλλονιά. Αυτή τη φορά όμως βρέθηκε σε ένα άλλο αγαπημένο της νησί για τις διακοπές του Πάσχα.

Άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο -δεν πάει πουθενά χωρίς εκείνον- αναχώρησε την προηγούμενη βδομάδα για τη Σύρο. Εκεί, την υποδέχτηκε ο καλός της φίλος Βαγγέλης Περρής.

Η οικοδέσποινα του Your Face Sounds Familiar μοιράστηκε κάποιες από τις όμορφες στιγμές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Από αυτές δεν έλειψαν και οι σέξι πόζες στα εντυπωσιακά τοπία της Ερμούπολης!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mariampekatwrou στις

background:url(data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAACwAAAAsCAMAAAApWqozAAAAGFBMVEUiIiI9PT0eHh4gIB4hIBkcHBwcHBwcHBydr+JQAAAACHRSTlMABA4YHyQsM5jtaMwAAADfSURBVDjL7ZVBEgMhCAQBAf//42xcNbpAqakcM0ftUmFAAIBE81IqBJdS3lS6zs3bIpB9WED3YYXFPmHRfT8sgyrCP1x8uEUxLMzNWElFOYCV6mHWWwMzdPEKHlhLw7NWJqkHc4uIZphavDzA2JPzUDsBZziNae2S6owH8xPmX8G7zzgKEOPUoYHvGz1TBCxMkd3kwNVbU0gKHkx+iZILf77IofhrY1nYFnB/lQPb79drWOyJVa/DAvg9B/rLB4cC+Nqgdz/TvBbBnr6GBReqn/nRmDgaQEej7WhonozjF+Y2I/fZou/qAAAAAElFTkSuQmCC); display:block; height:44px; margin:0 auto -44px; position:relative; top:-22px; width:44px;”>

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mariampekatwrou στις

Read More

And More