Μαρία Μπεκατώρου: Τι απαντά σε όσους λένε πως υπάρχουν σύννεφα στο γάμο της;

“Δεν συγχωρώ την απιστία”, αποκαλύπτει η Μαρία Μπεκατώρου και μιλά ανοιχτά για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο γάμο της, λέγοντας πως αντιμετωπίζει σύννεφα στη σχέση με τον σύζυγό της Αντώνη. Σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, η παρουσιάστρια του Your Face Sounds Familiar αποκαλύπτεται στην Real News και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Όταν πέφτεις θύμα σχολιασμού “χαλιέσαι”;

Δεν με ενοχλεί όταν γίνεται με ωραίο τρόπο. Τώρα θα μου πεις κουτσομπολιο και κομψότητα είναι δυο εντελώς αντίθετες έννοιες… παρόλα αυτά όλα χρειάζονται. Με ενοχλεί όταν η κριτική είναι εμπαθής και αβάσιμη. Με στενοχωρούν τα ψέματα και δεν θέλω να σχολιάζονται άνθρωποι της οικογένειάς μου.

Είχα διαβάσει και για “σύννεφα στο γάμο σου”… Υπήρξαν όντως;

Αυτό ήταν κάτι που με στενοχώρησε όταν το διάβασα. Γιατί ήταν καθαρά προϊόν φαντασίας… Για εμένα ο γάμος είναι ιερός και νομίζω πια πως όλοι γνωρίζουν, ή έχουν καταλάβει πόσο αγαπώ τον σύντροφο της ζωής μου.

Είσαι ζηλιάρα;

Είμαι λιγουλάκι. Δηλαδή δεν κάνω σκηνές, δεν μου άρεσαν ποτέ οι φωνές και οι εντάσεις, αλλά, έτσι, ξέρεις, για το… αλατοπίπερο κάτι μπορεί να πω, αλλά κι αυτό σπάνια.

Ο Αντώνης ζηλεύει;

Λίγο… Και σπάνια, γιατί δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα ή τουλάχιστον δεν το έχω καταλάβει. Είναι ωραίο να υπάρχει αυτό το τσίμπημα στην καρδιά για να νιώθουμε όπως τον πρώτο καιρό.

Θα του συγχωρούσες την απιστία;

Όχι! Νομίζω ότι όταν γίνεται μια φορά, σίγουρα θα επαναληφθεί. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί μια γυναίκα θα πρέπει να συγχωρήσει έναν άντρα που δεν την σέβεται και την υποτιμά.

Πώς διαχειρίζεσαι τις απώλειες σου; Μιλάς για τον μπαμπά σου και γεμίζουν δάκρυα τα μάτια σου…

Ανήκω στην κατηγορία των πολύ ευαίσθητων ανθρώπων και αναπόφευκτα κάποιες φορές δεν μπορώ να συγκρατήσω τη συγκίνησή μου. Πάντα σκέφτομαι τον μπαμπά μου, πάντα βουρκώνω και όσο περνά ο καιρός και συνειδητοποιώ την απώλεια, μου λείπει περισσότερο.

Read More

And More