Μαρία Μπεκατώρου: Το καλοκαίρι της μέσα από φωτογραφίες – Αυτές είναι οι πιο αγαπημένες της στιγμές[pics]

Η Μαρία Μπεκατώρου έζησε ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής της! Η παρουσιάστρια του Ant1 ξεκουράστηκε, γέμισε τις μπαταρίες και επέστρεψε ανανεωμένη στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην πρωτεύουσα. Η οικοδέσποινα του Ρουκ Ζουκ ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγό της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, σε διάφορα νησιά της Ελλάδας και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με φίλους χωρίς άγχος και σκοτούρες στο μυαλό.

Το ζευγάρι είναι πάνω από είκοσι χρόνια μαζί, όμως εξακολουθεί να παραμένει ερωτευμένο και να κάνει πράγματα μαζί! Αυτό το καλοκαίρι οι δυο τους βρέθηκαν, πέρα από την Κεφαλλονιά που αποτελεί τη γενέτειρα της παρουσιάστριας, στην Πάρο, τη Σύρο, την Μύκονο και το Μεγανήσι. Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, όμως η Μαρία Μπεκατώρου έχει ήδη ξεκινήσει να αναπολεί τις ανέμελες στιγμές που έζησε.

Έτσι, η ξανθιά παρουσιάστρια θέλησε να δημοσιεύσει για πρώτη φορά κάποιες από τις πιο αγαπημένες της φωτογραφίες από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ακόμα και αν αλλάζει η πόζα και η τοποθεσία, όλες οι φωτογραφίες έχουν κάτι κοινό: το γεγονός ότι η Μαρία Μπεκατώρου λάμπει από ευτυχία και χαμογελά με την ψυχή της!

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρία Μπεκατώρου γύρισε τα ελληνικά νησιά!

Read More

And More