Μαρία Μπεκατώρου: Το μήνυμα μετά το τέλος των γυρισμάτων του “Still Standing” [pic]

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς φίλους της το τέλος των γυρισμάτων του “Still Standing” για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού χάλασε τα σχέδια της παραγωγής και έτσι το επιτυχημένο καθημερινό παιχνίδι ολοκληρώνει τα γυρίσματά του στο τέλος του Μαΐου.

“Κι έτσι το Still Standing μας για αυτή τη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε σήμερα. Οι εξελίξεις μας άλλαξαν λίγο τα σχέδια.Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας δείξατε την αγάπη σας.Ήταν μια υπέροχη χρονιά! Παίξαμε,γελάσαμε ,τραγουδήσαμε,χορέψαμε,αγαπηθήκαμε και ήταν όλα όνειρο. Ευχαριστώ από καρδιάς την υπέροχη ομάδα μου,που πάντα μαζί δημιουργούμε ωραία πράγματα.

Πολλές ώρες δουλειάς που ποτέ δεν καταλαβαίνουμε γιατί απλά η δουλειά μας είναι διασκέδαση. Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω τα εντατικά μαθήματα φωνητικής για να επιτρέψω πιο δυνατή από Σεπτέμβρη! Φυσικά,θα τα λέμε κάθε Κυριακή με το Still Standing Golden Edition στις 20:45…”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαρία Μπεκατώρου στο τελευταίο γύρισμα του “Still Standing”.

Read More

And More