Μαρία Μπεκατώρου: Βραδινή έξοδος με φίλες και total black look! [pics]

Μπορεί οι υποχρεώσεις που “τρέχουν” μέσα στην εβδομάδα να είναι πολλές, όμως η Μαρία Μπεκατώρου φροντίζει να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο του Σαββατοκύριακου και να κάνει τα πράγματα του αγαπά. Είτε βρίσκεται στην Αθήνα είτε σε κάποιο ταξίδι εντός ή εκτός Ελλάδας, η γνωστή παρουσιάστρια γνωρίζει τον τρόπο να περνάει καλά!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, λοιπόν, η οικοδέσποινα του καθημερινού παιχνιδιού του ANT1 “Ρουκ Ζουκ” παρέμεινε στην πρωτεύουσα και απόλαυσε τη συντροφιά των φίλων της και φυσικά του συζύγου της, Αντώνη Αλεβιζόπουλου, με τον οποίο μετρούν πάνω από είκοσι χρόνια κοινής πορείας, όμως παραμένουν full in love.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Μαρία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου του στο νυχτερινό μαγαζί “Έναστρον”, όπου τραγουδούν η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Demy. Η ξανθιά παρουσιάστρια κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και διασκέδασε με τις επιτυχίες των γνωστών καλλιτεχνών.

Φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα μαύρο t-shirt συνδυασμένα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτίνια και με ελάχιστο μακιγιάζ, η Μαρία Μπεκατώρου πόζαρε στο φακό χαμογελαστή και ευδιάθετη. Στην παρέα της ήταν και η γνωστή τραγουδίστρια Αμαρυλλίς.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More