Μαρία Μπεκατώρου: Ζει ένα μαγικό καλοκαίρι στη Σύρο με τον σύζυγό της και αγαπημένους τους φίλους! [pics]

Ίσως μία από τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες χρονιές ήταν αυτή για την Μαρία Μπεκατώρου! Η αγαπημένη παρουσιάστρια παρουσίασε φέτος τόσο το τηλεπαιχνίδι Still Standing όσο και το show μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar, τα οποία σημείωσαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η σεζόν όμως ολοκληρώθηκε και λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα, η γλυκιά Μαρία έχει ανάγκη από… διακοπές!

Μετά από μια ρομαντική απόδραση στην Γαλλία με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Μαρία Μπεκατώρου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά. Πρώτος προορισμός… η Σύρος! Το κυκλαδίτικο νησί αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της παρουσιάστριας και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει επισκεφτεί για να ηρεμήσει και να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Το ανέμελο καλοκαίρι της Μαρίας Μπεκατώρου έχει αμέτρητες βουτιές στη θάλασσα, ρομαντικές βόλτες στα γραφικά στενάκια με τον άντρα της ζωής της και νόστιμο φαγητό! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, μας δείχνει μια μικρή γεύση από το πως περνάει τις διακοπές της…

Άραγε ποιος θα είναι ο επόμενος καλοκαιρινός της προορισμός;

Read More

And More