Μαρία Ναυπλιώτου: Η ανακοίνωση του θεάτρου για το πρόβλημα υγείας της

Στο νοσοκομείο εισήχθη την προηγούμενη Τετάρτη η Μαρία Ναυπλιώτου με οξύ κοιλιακό άλγος και όπως αποκάλυψε η ίσια μέσω ανάρτησής της χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο, γεγονός που την ανάγκασε να μείνει μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. (δες εδώ την ανάρτηση που είχε κάνει η Μαρία Ναυπλιώτου μέσα από το νοσοκομείο)

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρίσκεται ακόμη σε φάση ανάρρωσης με τους γιατρούς να τις συστήνουν λόγω της δύσκολης επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, να μην επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις πριν τις 22 Φεβρουαρίου. Με αφορμή αυτό, το θέατρο στο οποίο ανεβαίνει η παράσταση “Φιλουμένα Μαρτουράνο” που πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ανακοινώνοντας την προσωρινή παύση των παραστάσεων μέχρι η ηθοποιός να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στο πόστο της.

Διαβάστε την ανακοίνωση του θεάτρου για την κατάσταση υγείας της Μαρίας Ναυπλιώτου

«H εταιρεία παραγωγής ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι το Θέατρο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ θα παραμείνει κλειστό έως και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία όλων όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για τις παραστάσεις, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, πρωταγωνίστρια της παράστασης ΦΙΛΟΥΜΕΝΑ ΜΑΡΤΟΥΡΑΝΟ, είναι καλά μετά από μία δύσκολη επέμβαση και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει το συντομότερο στη σκηνή. Οι γιατροί της όμως επισημαίνουν πως αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν από τις 22 Φεβρουαρίου, παρά τη μεγάλη της επιθυμία να επιστρέψει νωρίτερα.

Θα χαρούμε λοιπόν από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και μετά να σας έχουμε ξανά κοντά μας Για θέματα που αφορούν τα εισιτήρια και τις κρατήσεις, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με το ταμείο του θεάτρου. Σας ευχαριστούμε ξανά για την κατανόηση».

Read More

And More