Μαρία Ναυπλιώτου: Ποζάρει στη θάλασσα με το μαγιό της και εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της [pic]

Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μία από τις καταξιωμένες ηθοποιούς της χώρας μας, αφού έχει σημειώσει μια σπουδαία πορεία στο χώρο της υποκριτικής και έχει καταφέρει να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα. Τα δύο τελευταία χρόνια η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Master Class”, η οποία θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες δουλειές των τελευταίων ετών.

Παρά τη σπουδαία επαγγελματική της πορεία η Μαρία Ναυπλιώτου προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Ωστόσο, η ίδια διαθέτει τα δικά της προφίλ στα social media και τακτικά δίνει στους διαδικτυακούς φίλους της μια γεύση από την καθημερινότητά της.

Το απόγευμα της Παρασκευής, λοιπόν, η Μαρία Ναυπλιώτου δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας το μαγιό της και έχοντας θέα τη θάλασσα. Όπως θα δεις, η γνωστή ηθοποιός μπορεί να διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, όμως διαθέτει ένα υπέροχο και καλλίγραμμο σώμα.

Δες τη φωτογραφία:

Η Μαρία Ναυπλιώτου διαθέτει μία καλλίγραμμη σιλουέτα.

Read More

And More