Το ξέσπασμα της ηθοποιού

Μαρία Ναυπλιώτου: “Τα κόμματα να σταματήσουν να μιλάνε για τις πολιτικές τους και να μιλήσουν για τα θύματα – Δεν είναι ώρα για σιωπή”

Η Μαρία Ναυπλιώτου, ούσα πολύ ενεργή στα social media, σε καθημερινή βάση σχολιάζει θέματα επικαιρότητας, παίρνοντας θέση.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες κατά μεγάλων ονομάτων αλλά και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση γεμάτη μηνύματα. Ειδικότερα, παρακινεί όλα τα θύματα να βρουν τη δύναμη και να μιλήσουν για την κακοποίηση που δέχτηκαν, καθώς τώρα δεν είναι η ώρα για σιωπή.

“Αυτοί οι άνθρωποι, τα θύματα μας χρειάζονται. Καλώ όλους τους συναδέλφους μου από τον καλλιτεχνικό χώρο να πάρουν θέση για τη βία και την κακοποίηση. Ας ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους που μας χρειάζονται.

Εύχομαι ο δημόσιος διάλογος να γίνεται με σεβασμό, να σταματήσει ο διασυρμός (είτε του θύματος είτε του θύτη), να σταθούμε δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται και τρομοκρατούνται καθημερινά από δηλώσεις και κινήσεις-πυροτεχνήματα.

Εύχομαι να μείνουμε μια ενωμένη γροθιά ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Εύχομαι τα κόμματα να σταματήσουν να μιλάνε για τις πολιτικές τους και να μιλήσουν για τα θύματα. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται. Δεν είναι ώρα για σιωπή”, έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More