Μαρία Ναυπλιώτου: Τα όμορφα λόγια της ηθοποιού προς τον Άλκη Κούρκουλο [pic]

Είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί, καλοί φίλοι και φέτος πρωταγωνιστούν στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής”. Ο λόγος για τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Άλκη Κούρκουλο που μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο, έκαναν την τηλεοπτική τους επιστροφή μέσα από το σήριαλ “Λόγω Τιμής 20 χρόνια μετά” που ξεκίνησε να προβάλλεται την περασμένη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για το ξεχωριστό αυτό reunion της παρέας που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Αυτό φαίνεται από τις σχετικές αναρτήσεις τους στα social media τους τελευταίους μήνες.

Η Μαρία Ναυπλιώτου το απόγευμα της Τρίτης, μία ημέρα μετά την πρεμιέρα του “Λόγω Τιμής”, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μία φωτογραφία της με τον Άλκη Κούρκουλο και μίλησε με λόγια θαυμασμού για τον συνάδελφο και φίλο της. Η ταλαντούχα ηθοποιός στην ανάρτησή της σημείωσε: “Μα δεν μπορώ ν’ αντισταθώ…δεν είναι μόνο η ομορφιά του, είναι η πραγματική ευγένεια και καλοσύνη της καρδιάς του”.

Read More

And More