Μαρία Νεφέλη Γαζή: Όσα λέει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον για τη σχέση της με τον Άνθιμο Ανανιάδη και η διαγραφή του λογαριασμού της στο Instagram

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Όσα λέει άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον για τη σχέση της με τον Άνθιμο Ανανιάδη και η διαγραφή του λογαριασμού της στο Instagram | tlife.gr

Πριν από δύο μέρες, εντοπίσαμε στο Instagram, το unfollow της Μαρίας Νεφέλης Γαζή στον Άνθιμο Ανανιάδη και όπως φαίνεται δεν ήταν τυχαίο το γεγονός. Ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου τους Τιμόθεου, φαίνεται πως υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους και το κλίμα είναι τεταμένο μεταξύ τους.

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή ανέβαζε φωτογραφίες μόνη της ή με τον γιο της και το ίδιο και ο Άνθιμος. Δεν είχαν καμία κοινή φωτογραφία και τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός δεν έχει ούτε με το μωρό. Μάλιστα η Μαρία Νεφέλη, λίγο αργότερα διέγραψε ολόκληρο το account της από το Instagram.

Επικοινωνήσαμε με πολύ στενό πρόσωπο από το περιβάλλον της και σε ερώτηση για το αν ισχύουν όσα ακούγονται για τη σχέση της με τον Άνθιμο, απάντησε πως αν είναι να γίνουν κάποιες δηλώσεις για το θέμα θα γίνουν από την πλευρά του ζευγαριού, αφού είναι καθαρά δικό του θέμα. Σε ερώτηση αν η Μαρία Νεφέλη και το μωρό είναι καλά, απάντησε πως είναι μια χαρά.

Επικοινωνήσαμε και με συνεργάτιδα του Άνθιμου Ανανιάδη, καθώς ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει στη δεδομένη στιγμή κάποια δήλωση. To τελευταίο post του Άνθιμου που έγινε χθες βράδυ και αφορά σε μια προσεχή του δουλειά.

https://www.instagram.com/p/BjIbLVVBQRa/

READ more