Μαρία Ολυμπία: Full in love! Δημοσίευσε φωτογραφίες με τον 26χρονο κληρονόμο σύντροφό της

Η Μαρία Ολυμπία είναι ερωτευμένη και δεν έχει κανέναν λόγο να το κρύβει πλέον! Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρήκε τον «πρίγκιπά» της στο πρόσωπο του Πέρεγκριν Πίρσον και ζει την απόλυτη ευτυχία.

Εδώ και λίγους μήνες, η 24χρονη Μαρία Ολυμπία βγαίνει με τον Πέρεγκριν Πίρσον, γιο και κληρονόμο του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία 224 εκατομμυρίων λιρών.

Η οικογένειά του έχει μετοχές στον όμιλο μέσων ενημέρωσης Πίρσον, ενώ κατέχει και το κτήμα West Sussex, 16.500 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το polo club του Κάουντρεϊ Παρκ, εκεί όπου έπαιζαν οι πρίγκιπες Harry και William. Η σχέση της Μαρίας-Ολυμπίας και του Πέρεγκριν έγινε γνωστή πέρυσι και όπως φαίνεται παραμένει δυνατή.

Απόδειξη το γεγονός πως η Μαρία Ολυμπία δεν θέλει πλέον… να κρύβει τον έρωτά της για τον 26χρονο Πέρεγκριν. Το 24χρονο μοντέλο χθες και σήμερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με το αγόρι της, ποζάροντας μαζί του πάνω στη μηχανή. Οι δυο τους φαίνονται full in love και έτοιμοι να ζήσουν υπέροχες εμπειρίες!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece)

Read More

And More