Μαρία Ολυμπία: Απολαμβάνει τον έρωτά της με 26χρονο κληρονόμο στην Ελλάδα – Φωτογραφίες

Η Μαρία Ολυμπία βρήκε τον «πρίγκιπά» της στο πρόσωπο του Πέρεγκριν Πίρσον. Η πανέμορφη κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου είναι ερωτευμένη και αυτό φαίνεται στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και πριν από λίγες ημέρες η Μαρί Σαντάλ με τον Παύλο Γλύξμπουργκ, την κόρη τους, Μαρία-Ολυμπία, και όλα τα άλλα παιδιά τους, έφτασαν στη χώρα μας και πρώτος σταθμός τους ήταν η Ακρόπολη.

Στους λογαριασμούς τους στο Instagram, τόσο η Μαρία Ολυμπία όσο και οι γονείς της ανάρτησαν φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στην Αθήνα. Σε μία από αυτές φαίνεται το νεαρό μοντέλο αγκαλιά με τον σύντροφό της.

Εδώ και λίγο καιρό, το 24χρονο μοντέλο βγαίνει με τον Πέρεγκριν Πίρσον, γιο και κληρονόμο του 4ου υποκόμη του Κάουντρεϊ, του οποίου η οικογένεια έχει περιουσία 224 εκατομμυρίων λιρών. Η οικογένειά του έχει μετοχές στον όμιλο μέσων ενημέρωσης Πίρσον, ενώ κατέχει και το κτήμα West Sussex, 16.500 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το polo club του Κάουντρεϊ Παρκ, εκεί όπου έπαιζαν οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ. Η σχέση της Μαρίας-Ολυμπίας και του Πέρεγκριν έγινε γνωστή πέρυσι και όπως φαίνεται παραμένει δυνατή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia of Greece (@olympiagreece)

«Ο Πέρεγκριν έχει γνωρίσει όλη την οικογένεια της Ολυμπίας και όλοι τον αγαπούν. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να γίνονται πιο επίσημα», αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη. Ο Πίρσον είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τη σύντροφό του και είναι ο μεγαλύτερος γιος του Μάικλ Πίρσον.

Read More

And More