Μαρία – Ολυμπία: Σέξι στιγμές στις Μπαχάμες για την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνστατίνου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Μαρία-Ολυμπία μαζί με την οικογένειά της, επέλεξε το δικό της καταφύγιο για να χαλαρώσει και να περάσει τις γιορτινές μέρες. Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν το εξοχικό της οικογένειας στο νησί Χάρμπορ στις Μπαχάμες, μαζί με τη μαμά της, Μαρί Σαντάλ, τον πατέρα της, Παύλο, και τα τέσσερα αδέρφια της για να απολαύσουν όλοι μαζί τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας, λόγω του ότι βρίσκεται μακριά από την οικογένειά της για τις σπουδές της, με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να χαρεί μερικές στιγμές μαζί τους. Στις διακοπές τους, επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ, έπαιξαν beach volley και διάφορα παιχνίδια που συνοδεύονταν από πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα. Δεν έλειψε και το μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που οργανώνουν κάθε χρόνο. Έτσι λοιπόν κατάφεραν όλοι να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να ξεκουραστούν.

Η Μαρία Ολυμπία που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο σέξι, δημοσίευσε φωτογραφίες με μαγιό και δείχνει ότι εξακολουθεί να περνάει όμορφες στιγμές στο υπέροχο μέρος.

https://www.instagram.com/p/BdNVKyLhRkV/?taken-by=olympiagreece

https://www.instagram.com/p/BdF65p-hWJ9/?taken-by=olympiagreece

View this post on Instagram

Happy new year to meeee

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

https://www.instagram.com/p/BdjEhJ4B-tp/?taken-by=olympiagreece

Read More

And More