Μαρία Παπαλάμπρου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την 17χρονη κόρη της – Φωτογραφίες

Την Παρασκευή 11/2 πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του μιούζικαλ «Η Αυλή των θαυμάτων» στο Μέγαρο Μουσικής.

Το παρών στην παράσταση έδωσαν πολλοί celebrities. Μεταξύ αυτών και η ηθοποιός, Μαρία Παπαλάμπρου σε μία σπάνια εμφάνιση με την κόρη της.

Μητέρα και κόρη θέλοντας να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής, απόλαυσαν την παράσταση ενώ στο στο τέλος δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Η κόρη της Μαρίας Παπαλάμπρου και του Τάσου Αλεξόπουλου είναι πλέον 17 ετών και η ομοιότητα με τη διάσημη μητέρα της είναι εντυπωσιακή.

Να υπενθυμίσουμε πως τα τελευταία χρόνια, η Μαρία Παπαλάμπρου έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζούσε μόνιμα στο Βερολίνο, όπου ασχολούνταν με την παραγωγή στην εταιρεία που δημιούργησαν μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019.

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου από τη ζωή αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα, των φίλων, των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή», είχε δηλώσει η Μαρία Παπαλάμπρου σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More