Μαρία Πρωτόπαππα – Σασμός: Η σχέση της με τον χρόνο και οι κρίσεις ηλικίας

Για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και τη σχέση της με τον χρόνο που περνάει μίλησε η Μαρία Πρωτόπαππα στην κάμαρα της εκπομπής “Happy Day” και την Όλγα Λαφαζάνη.

Η τηλεοπτική Μαρίνα του “Σασμού” αποκάλυψε πως εδώ και αρκετό αποφεύγει να βάφεται και δεν την απασχολεί το πώς θα έπρεπε να είναι. Ακόμα, η Μαρία Πρωτόπαππα εξομολογήθηκε ότι κατά καιρούς έχει περάσει διάφορες κρίσεις ηλικίας.

«Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι, φοράω ότι να ‘ναι με χρώματα και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ γιατί, αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά μου για να ξαναβαφτώ και μετά θα ξεβαφτώ για να ξαναβαφτώ στο θέατρο και θα… ξέβαφτω για να κοιμηθώ. Οπότε αυτό δεν νομίζω πως είναι πολύ υγιεινό.

Και έτσι όμως να μην ήταν νομίζω πως δεν θα είχε πολλή σημασία. Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια τρομερά μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πως θα έπρεπε να είμαι» είπε η Μαρία Πρωτόπαππα.

«Πέρασα κρίση ηλικία στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου πολύ έντονα νιώθω όταν βιολογικά γυρίζω σελίδα. Το νιώθω πεντακάθαρα και είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και την κοσμοθεωρία μου» συμπλήρωσε η Μαρία Πρωτόπαππα.

Read More

And More