Μαρία Ψηλού: Η Σταρ Ελλάς έκλεισε τα 21 και τα γιόρτασε στον Σάκη Ρουβά! [pics]

Η Μαρία Ψηλού είναι νέα, όμορφη και έτοιμη για μια μεγάλη καριέρα! Η Σταρ Ελλάς 2017 είχε πριν μερικές μέρες τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 21 της χρόνια. Μάλιστα, το πάρτι γενεθλίων της το έκανε στο νυχτερινό μαγαζί Estate, όπου διασκέδασε με τις τεράστιες επιτυχίες του Σάκη Ρουβά. Η νεαρή καλλονή έσβησε μια εντυπωσιακή ροζ τούρτα και πέρασε υπέροχα με τους αγαπημένους της φίλους.

Μερικοί από τους διάσημους Έλληνες φίλους της ήταν ο Αντώνης Λουδάρος, η Τζένη Μπότση, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Χάρης Σιανίδης κ.α. Το όνειρο, πάντως, που είχε πάντα η Μαρία το έκανε πραγματικότητα και πριν καν κλείσει τα 21 της χρόνια! Όπως εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Tatiana Live αυτό που ήθελε από μικρή ήταν να γίνει Σταρ Ελλάς. Και το κατάφερε!

Η 20χρονη καλλονή, η οποία σπουδάζει στο Τμήμα Φιλοσοφικής εξομολογήθηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως όταν ήταν κοριτσάκι είχε παραπάνω κιλά, με συνέπεια να δέχεται bullying στο σχολείο, ενώ ταυτόχρονα είχε κλονιστεί η αυτοπεποίθησή της. Όμως, με πίστη, θέληση, υγιεινή διατροφή και άσκηση κατάφερε και έχασε τα παραπανίσια κιλά και όταν μεγάλωσε έκανε το όνειρό της πραγματικότητα και κέρδισε τον τίτλο που ήθελε σε όλη της την ζωή. (Δες εδώ όλη τη συνέντευξή της στην εκπομπή Tatiana Live)

Δες φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της:

Read More

And More