Μαρία Ψηλού: Την έκλεβε η νταντά του μωρού της – Το βίντεο ντοκουμέντο στο T-LIVE

Θύμας κλοπή από την νταντά του μωρού της έπεσε η πρωην Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού και την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Τ-LIVE, στον Alpha.

Το γοητευτικό μοντέλο και ο σύζυγός της, υποψιάστηκαν ότι η 40χρονη νταντά της κόρης τους η οποία διέμενε στο σπίτι τους αφαιρούσε χρήματα από τη θέση που τα είχαν και τα έκρυβε στο δωμάτιο που της είχαν παραχωρήσει! Ο σύζυγος της Μαρίας Ψηλού, παγίδευσε το σπίτι με κάμερες που έδειξαν την 40χρονη  νταντά του μωρού τους να ψάχνει χρήματα, να τα παίρνει και να τα πηγαίνει στο δωμάτιό της σε συγκεκριμένο σημείο.

Η πρώην Σταρ Ελλάς κατήγγειλε το γεγονός στην εκπομπή T-LIVE, η οποία μας έδειξε βίντεο ντοκουμέντο με την 40χρονη νταντά σε ώρα δράσης! Όταν συνεχίστηκε αυτή η κατάσταση ο σύζυγος της Μαρίας απευθύνθηκε στην αστυνομία. Τότε η νταντά επέστρεψε τα χρήματα που έκλεψε και ζήτησε συγγνώμη.

 

Βέβαια εκτός από την νταντά της πρώην Σταρ Ελλάς, υπάρχει και μια Γεωργιανή οικιακή βοηθός η οποία κατηγορείται ότι έκλεβε κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας, από τα σπίτια στα οποία εργαζόταν. Μάλιστα στην εκπομπή έκαναν λόγο για “λεία” που υπερβαίνει τα 200.00 ευρώ και η εκπομπή φιλοξένησε τον δικηγόρο της ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η πελάτισσά του κάνει λόγο για το ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ και όχι 235 χιλιάδων ευρώ

Read More

And More