Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: “Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή”

Αναμφίβολα, η Μαρία Σάκκαρη είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Η επιτυχία της στο Ρολάν Γκαρός γέμισε με υπερηφάνεια τους Έλληνες και την κατέταξε στην ελίτ του παγκόσμιου τένις.

Μιλώντας στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε στην οικογένειά της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, ο Γιάννης και η Αμάντα, με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι δίπλα μου και στις νίκες και τις ήττες» τόνισε η Μαρία Σάκκαρη και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα στο Ρολάν Γκαρός, αν και θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό – για έναν πόντο έχασα τον αγώνα. Όμως όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου, γιατί ακολουθούν πολύ μεγάλες προκλήσεις. Ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στο Λονδίνο, για το επόμενο Grand Slam, το Wimbleton. Επίσης, ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που είναι στα τέλη Ιουλίου».

Διάβασε εδώ επίσης:

Μαρία Σάκκαρη: H κούκλα κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που έκλεψε την καρδιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή; Τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και θεωρώ ότι ένας αθλητής πρέπει να έχει ισορροπία τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην επαγγελματική, γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα».

Read More

And More