Μαρία Σολωμού: 4+1 φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί!

Αυθόρμητη, εκρηκτική, αυθεντική, με μία τρέλα που λατρεύεις, αυτή είναι η Μαρία Σολωμού. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην αθηναϊκή συνοικία της Νεάπολης, στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Μοναχοπαίδι, αρκετά έξυπνο και επικοινωνιακό και συνάμα ήσυχο, που δεν έκανε όμως σκανταλιές. Η εφημερίδα On Time και η Σάσα Σταμάτη σου παρουσιάζει φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της αγαπημένης ηθοποιού, που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί!

Τα μαλλιά της ήταν πάντα κοντοκουρεμένα και ίσια και τα πιο «έντονα» μαλλιά που όλοι εμείς γνωρίζουμε, εμφανίστηκαν μετά τα δεκατρία της χρόνια. Κάπου εκεί, στην εφηβεία, έκανε και τη δική της επανάστασή, ως παιδί. Μικρή έκανε μπαλέτο, ενώ η Μαρία του σήμερα, ασχολείται με τη yoga και το τρέξιμο στη φύση. Δεν ήταν καλή μαθήτρια και δεν της άρεσε το διάβασμα. Όμως, το σχολείο το αγαπούσε, διότι ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία όπως λέει, να βλέπει τους φίλους της.

Με τον αγαπημένο της πατέρα, που έχει χάσει αλλά πάντα βρίσκεται μέσα στην καρδιά της

Διακοπές στη Ζάκυνθο

Πιστεύει ακράδαντα ότι η φιλία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανθρώπινη ύπαρξη και πως τελικά οι φιλίες από τα μαθητικά χρόνια, κρατούν. Άλλωστε η ίδια της η ζωή το αποδεικνύει, αφού συνεχίζει να κάνει παρέα με τις κολλητές της φίλες από το σχολείο.
Αγαπημένο της φαγητό, που της ετοίμαζε η γιαγιά της και το μόνο που η ίδια ξέρει να μαγειρεύει, τα αβγά με τις πατάτες. Η γιαγιά Νέλη, ήταν απίστευτη μαγείρισσα από την οποία δεν πήρε όμως το χάρισμα, ίσως τελικά δεν το ήθελε, εξομολογείται η Μαρία Σολωμού.

Ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές στη Ζάκυνθο

Η όμορφη Ζάκυνθος, νησί του Ιονίου και γενέτειρα του πατέρα της, ήταν το μέρος όπου η Μαρία περνούσε τα καλοκαίρια της ως παιδί. Καλοκαιρινές στιγμές γεμάτες ξεγνοιασιά, παιχνίδι, χαμόγελα και μπόλικη θάλασσα. Είχε μεγάλη αγάπη και αδυναμία στον πατέρα της, όπως κάθε κορίτσι άλλωστε, τον οποίο έχει χάσει αλλά συνεχίζει να έχει πάντα μέσα στην καρδιά της.

Η Μαρία Σολωμού σε μία… σπάνια εμφάνιση!

Σε αποκριάτικο πάρτι, ντυμένη πανκ

Read More

And More