Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Οι κοινές εμφανίσεις, η τόπλες φωτογραφία και ο ντόρος γύρω από τη σχέση τους

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι!

Η γνωστή ηθοποιός και ο τράπερ τον περασμένο χειμώνα εμφανίστηκαν μαζί σε γνωστό εμπορικό κέντρο, σε μια εμφάνιση η οποία φούντωσε τις φήμες περί σχέσης με τη Μαρία Σολωμού να αποφεύγει να δώσει απαντήσεις για την προσωπική της ζωή.

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Η πρώτη κοινή εμφάνιση

 

«Δεν έχω καμία ερωτική σχέση που να έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στην περίπτωση που εγώ κάτι έχω στη ζωή μου, δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι. Μην χαίρεστε παιδιά», δήλωσε λίγες μέρες αργότερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ποιος είναι ο Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte γεννημένος τον Ιούλιου του 1992, είναι Έλληνας τράπερ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας Black Bandana. Το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος, έχει ύψος 1.98 και καταγεται από το Γύθειο.

Έγινε γνωστός  στο ευρύ κοινό ύστερα από την κυκλοφορία του single “Caliente” σε συνεργασία με τον Hawk και τον Baghdad τον Ιούνιο του 2019. 

Ο Mente Fuerte ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ -τραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο “Lifestyle”, στις 4 Νοεμβρίου του 2016.

Μάθε περισσότερα για εκείνον στο παρακάτω βίντεο από την συνάντησή του με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη:

Μαρία Σολωμού – Η απάντηση για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στο Πρωινό του ANT1 η Μαρία Σολωμού ρωτήθηκε για τον Mente Fuerte και εάν τελικά είναι ζευγάρι.

«Μπορούν να λένε διάφορα και να γράφουν διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα. Κι επίσης έχω και πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο» δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης συμπλήρωσε: «Γιατί να το πω αν ζω κάτι ιδανικό; Δεν έχω πει τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με, δεν έχω μονάσει. Εν πάση  περιπτώσει δεν θα έλεγα. Επίσης, δεν θα έκανα άλλο παιδί, μου έφτασε το δικό μου» πρόσθεσε η ηθοποιός.

 

Μαρία Σολωμού: Τόπλες στην αγκαλιά του Mente Fuerte

 

Η ηθοποιός πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Mente Fuerte για τις ανάγκες του νέου του άλμπουμ. Η Μαρία Σολωμού πόζαρε τόπλες στην αγκαλιά του για τη φωτογράφιση του νέου δίσκου.

Ο Mente Fuerte ανέβασε σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@mentefuerte_official)

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Καλεσμένοι σε γαμήλιο πάρτι

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! πριν μερικές ημέρες, η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuert βρέθηκαν στο πάρτι που διοργάνωσαν για τον πολιτικό τους γάμο η Φιλίτσα Βουλιώτη (υπεύθυνη live και χορηγιών της Minos EMI) και ο Ανδρέας Κουτάλας, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει ξανά μαζί.

Επτά μήνες μετά την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, η Μαρία Σολωμού δηλώνει πως δεν βρίσκεται σε κάποια νέα σχέση, αν και οι εκπομπές και τα δημοσιεύματα εξακολουθούν να τη θέλουν ζευγάρι με τον 30χρονο τράπερ. 

 

Read More

And More