Μαρία Σολωμού: Αναπολεί το καλοκαίρι του 2014, ποζάρει με το μαγιό της και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και οι περισσότεροι Έλληνες έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές τους και τη στιγμή που θα βρεθούν σε κάποια παραλία μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει τα μπάνια της, όμως το μυαλό της τρέχει στις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές που έχει περάσει στο παρελθόν. Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της τον Αύγουστο του 2014 στην Ελαφόνησο, μιας και εκεί βρίσκεται η αγαπημένη της παραλία.

Η Μαρία Σολωμού ποζάρει με το μπικίνι της και ενώ έχουν περάσει έξι χρόνια από εκείνη τη μέρα, εκείνη παραμένει ίδια. Αναμφισβήτητα, η όμορφη ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz.

“Μια που ακόμα δεν έχω βρέξει το πόδι μου, είπα να μοιραστώ μια απ’ τις αγαπημένες μου παραλίες, Σίμος, Ελαφόνησος……κάπως απογευματόβραδο, Αύγουστος, κάποιο καλοκαιράκι,2014 θαρρώ…”. έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρία Σολωμού μετρά αντίστροφα για το καλοκαίρι!

Read More

And More