Μαρία Σολωμού: Απόδραση στο Λονδίνο με τις διάσημες κολλητές της! [pics,video]

Η Μαρία Σολωμού διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της, αφού δεν σταματά να κάνει πράγματα που αγαπά και την χαροποιούν. Η γνωστή ηθοποιός αυτή τη σεζόν συμμετέχει στην παράσταση «Βρε καλώς τους» στο θέατρο Λαμπέτη, όπου σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης και πρωταγωνιστεί ο Λάκης Λαζόπουλος. Η Μαρία Σολωμού έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους συναδέλφους της, αφού συνεχίζουν να κάνουν παρέα και μετά το τέλος των παραστάσεων.

Εκτός από αυτούς όμως, την αγαπημένη πρωταγωνίστρια έχει δημιουργήσει και κάποιες δυνατές φιλίες μέσα στον χώρο της showbiz, με πρόσωπα που αγαπά, εκτιμά και λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί τους. Δύο από αυτά, λοιπόν, είναι η Τόνια Σωτηροπούλου και η Κατρίνα Τσάνταλη, με τις οποίες έχει έρθει πολύ πιο κοντά το τελευταίο διάστημα. Οι τρεις τους έχουν δημιουργήσει ένα υπέροχο παρεάκι, που όποτε συναντηθεί το σίγουρο είναι πώς δεν θα βαρεθεί κανείς και όλοι θα περάσουν τέλεια.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, όλες μαζί βρίσκονται στο Λονδίνο, αφού επέλεξαν να κάνουν μια ολιγοήμερη χειμερινή απόδραση σε έναν από τους πιο αγαπημένους τους προορισμούς. Στην βρετανική πρωτεύουσα περνούν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην Αθήνα, και γεμίζουν τις μπαταρίες τους, προκειμένου να επιστρέψουν ανανεωμένες και με ανεβασμένη διάθεση.

Ως λάτρης των social media, η Μαρία Σολωμού δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους εκεί. Από το πρωί που θα ξυπνήσουν βρίσκονται στους δρόμους και κάνουν βόλτες απολαμβάνοντας τα μοναδικά τοπία, ενώ δεν λείπουν και οι εκδρομές σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στο Λονδίνο και επιθυμούν να εξερευνήσουν.

Δες τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Read More

And More