Μαρία Σολωμού: Αποκάλυψε τα αποτελέσματα του τεστ κορονοϊού, που έκανε! (video)

Όπως έγινε γνωστό, η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε θετική, μετά το τεστ κορονοϊού, με αποτέλεσμα για τις επόμενες εβδομάδες να τεθεί σε αυτοπεριορισμό (διάβασε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ για τους παίκτες του J2US που νοσούν από τον ιό).

Η παρουσιάστρια, όμως, δεν συναναστρεφόταν μόνο τους παίκτες του μουσικού σόου του Open, αλλά και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τη Μαρία Σολωμού που συνυπάρχουν τηλεοπτικά στην εκπομπή Roomies, στο Mega. Η τελευταία, μάλιστα, πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ότι έκανε το τεστ και βρέθηκε αρνητική.

«Αρνητική, αρνητική παιδιά μου. Καλό είναι αυτό. Δεν επαναπαύομαι ακριβώς, γιατί αυτά αλλάζουν. Θα ξανακάνω άλλο ένα για να είμαστε σίγουροι».

Δες το βίντεο:

Το TLIFE επικοινώνησε με τη γνωστή ηθοποιό, πριν της δοθούν τα αρνητικά αποτελέσματα του τεστ κορονοϊού.

«Ήμασταν σε επικοινωνία με την Κατερίνα, μάθαμε για το αποτέλεσμα. Μιλάγαμε με την Κατερίνα και με τη Ντορέττα και συζητούσαμε για το τεστ. Η Ντορέττα έκανε χθες το τεστ και ήταν αρνητική, θα ξανακάνει και σήμερα».

Φοβάται η Μαρία Σολωμού, μετά τα τελευταία τεκταινόμενα; «Ανησυχώ και φοβάμαι, δεν έχει καμία μας κανένα σύμπτωμα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει πάντα φόβος με την Κατερίνα είμαστε μαζί κάνουμε τη δουλειά μας, πιανόμαστε. Βέβαια κάνουμε συνέχεια τεστ, τώρα ωστόσο εξόκειλε πολύ αυτό το πράγμα. Ξεκίνησε με το J2US, που είμαστε ίδια παραγωγή, ερχόμαστε σε επαφή με κόσμο. Προσέχουμε βέβαια παίρνουμε τις προφυλάξεις μας, δεν ξέρω πόσο μετράει αυτό. Εγώ όλες τις δουλειές μου τις κάνω με μάσκα. Όλοι κάποιοι στιγμή θα το περάσουμε, είναι μια ατυχία που την Κατερίνα την “πάτησε”. Tριγύρω μας γίνεται ο χαμός, ευτυχώς δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα γιατί με το παραμικρό ένα άσθμα να έχεις ή οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει ευπαθή ομάδα».            

Η Μαρία Σολωμού επεσήμανε, τέλος, στο TLIFE, ότι οι επόμενες εκπομπές είναι μαγνητοσκοπημένες και το μόνο που την απασχολεί είναι, αν έχει ολοκληρωθεί το μοντάζ.

Read More

And More