Μαρία Σολωμού: Απόλαυσε την “Βερβερίτσα” μετά την αποχώρησή της από την παράσταση! [pics]

Στο τέλος του καλοκαιριού έγινε γνωστό πως η “Βερβερίτσα”, η σπαρταριστή κωμωδία του Νίκου Μουτσινά επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο θέατρο, ωστόσο με μια μεγάλη αλλαγή. Η Μαρία Σολωμού ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την παράσταση, με την Ματίνα Νικολάου να παίρνει τον ρόλο της και να την αντικαθιστά. Σε συνέντευξή της, η αγαπημένη ηθοποιός είχε μιλήσει για τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

«Το θέμα ήταν ότι ο Νίκος θεώρησε κάποια στιγμή, νωρίς σχετικά ότι αφού θα πάμε και περιοδεία δεν θα το πάει δεύτερη χρονιά το έργο. Άλλαξε γνώμη 2-3 φορές. Κάποια στιγμή μου λέει, επειδή ήμουν η μόνη που είχα προτάσεις για δουλειές και έλεγα όχι, «Μαρία, επειδή έχω αγχωθεί και φοβάμαι, μπορεί να μην το κάνω και να μείνεις χωρίς δουλειά. Δε θέλω να μείνεις χωρίς δουλειά από εμένα. Σε παρακαλώ κλείσε κάτι κι αν το κάνω δεν πειράζει αν δεν είσαι». Έτσι έγινε…», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της “Βερβερίτσας” στο ανακαινισμένο θέατρο Λαμπέτη, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών για να τιμήσει τον Νίκο Μουτσινά. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα και η Μαρία Σολωμού! Η πρώην πρωταγωνίστρια της κωμωδίας μετά από έναν χρόνο στο θέατρο και μια καλοκαιρινή περιοδεία, απόλαυσε την παράσταση ως… θεατής!

Δες φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Μενέλαος Φονιάς ( Νίκος Μουτσινάς) και η γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Ματίνα Νικολάου), ένα σύγχρονο ζευγάρι, μετά από πολλές επισκέψεις σε σύμβουλο γάμου προκειμένου να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα στη σχέση τους, αποφασίζουν να πάνε στα γενέθλια της αδερφής του Μενέλαου κάπου στην Πεντέλη. Όμως χάνονται στο βουνό και στην προσπάθειά τους να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη «βερβερίτσα» που γίνεται η αιτία των τρελών καταστάσεων που θα ακολουθήσουν. Το μόνο που υπάρχει κοντά τους είναι ένα παρατημένο θερμοκήπιο. Όχι σαν όλα τ’ άλλα…Εκεί τους υποδέχεται η Άινχόνχεν (Σύνθια Μπατσή) με τις αδερφές της Άινχόνχεν ( Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγγή-κουτσή , και Άινχόνχεν (Ελευθερία Μπενοβία) η οποία είναι τυφλή-κουφή.

Τι θα συμβεί μέσα στην κρεβατοκάμαρα του θερμοκηπίου; Θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τις τρεις αδερφές;

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More