Μαρία Σολωμού: «Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και βρίσκουν εμένα»

Τη Μαρία Σολωμού συνάντησε σε βραδινή της έξοδο η κάμερα της εκπομπής “Xαμογέλα και πάλι”.

Η ηθοποιός μίλησε για τις ατάκες από τα Podcast της που γίνονται viral κάθε εβδομάδα δηλώνοντας ξεκάθαρα πως είναι κάτι που την ενοχλεί ενώ αναφέρθηκε και στον Mente Fuerte και το ενδεχόμενο συγκατοίκησής τους. Ακόμη, η Μαρία Σολωμού μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της αποκαλύπτοντας με χιούμορ πως υπάρχουν τρία πρόσωπα που αν τα έβλεπε στον δρόμο, θα τα πάταγε με το αυτοκίνητο.

«Θέλω να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται με τα Podcast. Κάθε εβδομάδα θα λέω και κάτι που εν δυνάμει θα μπορεί να γίνει λάστιχο. Δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο και παίρνουν εμένα; Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά… Την Έλενα Χριστοπούλου την αγαπώ και η Έλενα ξέρει πάρα πολύ καλά τι πάει να πει αυτό που είπα για το status, που το πιστεύει ακράδαντα. Μάλλον μόνο για μένα μετράει το μορφωτικό επίπεδο και η αισθητική.

Δε ξέρω πόσο μορφωμένη είναι η Έλενα που θα είναι, αλλά η αισθητική είναι…. άντε γειά, και όλοι από κάτω κοιτάμε. Λεκτική βία έχω ζήσει, λίγο αυτά τα χειριστικά που νιώθεις μια υποχρέωση ενώ δε θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις σχέσεις αλλά στη δουλειά τα έχουμε υποστεί επίσης, συνέβαινε αυτό. Εμείς ζούσαμε και μια εποχή που θεωρούσαμε ότι έτσι έπρεπε να είναι» ανέφερε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

«Υπάρχουν φιλίες που εξελλίσονται σε έρωτες. Αυτό είναι αλήθεια. Αν έχω κάποια ενημέρωση από το κοντρολ… Παιδιά, δε θα πω ποτέ τίποτα. Θα μείνετε όλοι με την απορία για το τι συμβαίνει. Οι φίλοι πάνε ο ένας στα σπίτια του άλλου. Οι φίλοι όντως συγκατοικούν. Έχω αποφασίσει όμως ότι η επόμενη φορά που θα συγκατοικήσω θα είναι γύρω στα 70 που θα μαζευτούμε όλες οι φίλες που εντάξει, εγώ δεν έχω παντρευτεί, οι μισές έχουν χωρίσει, θα χωρίσουν και οι υπόλοιπες κάποια στιγμή, και θα πάμε σε ένα μέρος να κάτσουμε» είπε σε άλλο σημείο η ηθοποιός για τον Mente Fuerte.

Όσο για τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρώην συντρόφους της, η Μαρία Σολωμού είπε, «Με τον Μάριο Αθανασίου είμαστε πολύ αγαπημένοι. Με το 90% των μεγάλων σχέσεων που είχα είμαι αδερφική φίλη. Υπάρχουν και τρεις πρώην μου που αν τους δω να στρίβουν στη γωνία, θα τρέξω να τους πατήσω με το αμάξι. Μεταφορικά, γιατί είμαστε και κατά της βίας».

Read More

And More