Μαρία Σολωμού: «Δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, δε με νοιάζει αν με πουν “εύκολη”»

Στις ερωτικές σχέσεις δυο ανθρώπων, το πως διαχειρίζεται η ίδια τον χωρισμό αλλά και το τι πιστεύει για το σ@ξ από το πρώτο ραντεβού, αναφέρθηκε η Μαρία Σολωμού στο νέο της Podcast.

H Μαρία Σολωμού με τον γνωστό της τρόπο, αποκαλύπτει ότι η ίδια δεν έχει γυρίσει ποτέ σε μια σχέση μετά από έναν χωρισμό ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν την ενδιαφέρει αν κάποιος τη χαρακτηρίσει “εύκολη” επειδή έκανε σ@ξ με κάποιον από το πρώτο ραντεβού.

«Έχω χωρίσει ούσα ερωτευμένη γιατί ένιωθα να θέλω μόνο εγώ. Εξαφανίστηκα. Εγώ, όταν φεύγω από μια σχέση, κλείνω την πόρτα πολύ γερά και κλειδώνω…. Προφανώς και όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και κάνεις σ@ξ μαζί του την πρώτη μέρα, ή είναι ο Brad Pitt και θα φύγει με το πρώτο αεροπλάνο ή είναι κεραυνοβόλος έρωτας και από τους δυο, ή μπορεί να μην είναι τίποτα και απλά επειδή είχες καιρό να κάνεις σ@ξ, να το κάνεις.

Επειδή όμως υπάρχει αυτό στην κοινωνία που ζούμε και ακούμε, ότι πρέπει να είσαι δύσκολη και διάφορες μπούρδες, μας έχουν περάσει ότι πρέπει να είμαστε “δύσκολες”. Ο λόγος που δεν κάνω σ@ξ εγώ από τη πρώτη μέρα, και κάνω τη δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη, είναι αν δε με έχει φλερτάρει. Αν δε μου έχει δημιουργήσει τη διάθεση να τον θέλω» λέει η Μαρία Σολωμού στο Podcast της.

«Αν όμως, ο άνθρωπος μόνο από το μάτι καταφέρει να με φέρει στο σημείο να πω “τώρα θέλω”¨, πάει να πει ότι είναι κάτι πολύ δυνατό. Δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, δε τα ακούω αυτά, τα “εύκολη”. Μπορεί να σε πάρει και έναν χρόνο να ξεπεράσεις κάποιον αλλά δε ξέρω, δε μου έχει συμβεί ποτέ.

Όταν λέω τέλος, πρέπει να με έχεις φέρει στα όριά μου και να φύγω. Δε μου έχει συμβεί ποτέ να κλαίω για άνθρωπο έξω από τη σχέση. Δεν έχω κλάψει ποτέ αφού έχω χωρίσει. Κλαίω μέσα στη σχέση. Επειδή είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος και δε χωρίζω όταν πρέπει. Χωρίζω όταν πια έχει ξεχειλίσει, έχω πενθήσει τη σχέση μέσα στη σχέση.

Όταν πω “γειά”, είναι αυτό, είμαι πάγος. Δεν έχω γυρίσει ποτέ…. Ξέρω πόσα έχω ανεχτεί και πόσο έχω πονέσει… Όταν κάτι το χάνουμε τότε το εκτιμάμε, αυτό το τσιτάτο το σιχαίνομαι, αλλά ισχύει» αναφέρει σε άλλο σημείο.

Δες το απόσπασμα όπως προβλήθηκε στο “Πρωινό”.

Read More

And More