Μαρία Σολωμού: Δεν χάνει εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη! Με σέξι σορτσάκι στη μουσική σκηνή που τραγουδά [pics]

Φαίνεται πως ο Πάνος Μουζουράκης επέστρεψε για τα καλά στην Ελλάδα! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μετά από αρκετό διάστημα που έμεινε στην Αμερική, κάνοντας σημαντικά πράγματα στην επαγγελματική του ζωή, πλέον έχει γυρίσει στην πατρίδα του και στην αγκαλιά της Μαρίας Σολωμού. Αφορμή για την επιστροφή του στάθηκε το The Voice of Greece, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες!

Παράλληλα, όμως, με το μουσικό talent show του ΣΚΑΪ, ο Πάνος συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Anodos. Φυσικά, η επί οκτώ χρόνια σύντροφός του και αγαπημένη ηθοποιός δεν χάνει καμία εμφάνιση του Πάνου. Κάθε Παρασκευή βρίσκεται στο πλευρό του και τον καμαρώνει από τα πρώτα τραπέζια παρέα πάντα με καλή παρέα. Άλλωστε η Μαρία είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του και ένας από τους λόγους που τον ερωτεύτηκε είναι η ιδιαίτερη φωνή του και το τεράστιο ταλέντο του Πάνου στην μουσική.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαρία Σολωμού για ακόμη μια φορά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Μουζουράκης, με άκρως σέξι look! Η ταλαντούχα ηθοποιός με κοντό μαύρο σορτσάκι και ένα απλό λευκό top έκλεψε τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά. Με το πιο μεγάλο της χαμόγελο πόζαρε στους φωτογράφους, λίγο πριν μπει στο μαγαζί και απολαύσει τον αγαπημένο της.

Μια ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν η στιγμή που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε σπουδαία τραγούδια μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη και μάγεψε το κοινό με τις υπέροχες ερμηνείες της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More