Μαρία Σολωμού: Δημοσίευσε κοινή φωτογραφία της με τον Mente Fuerte

Η Μαρία Σολωμού μπορεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο οι φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte δεν σταματούν.

Η γνωστή ηθοποιός έχει τοποθετηθεί πολλές φορές δημόσια για όσα γράφονται, με τις περισσότερες φορές να διαψεύδει τις φήμες, ενώ άλλες απλά να τονίζει πως δεν ενδιαφέρει κανένα η προσωπική της ζωή.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Mente Fuerte αλλά δεν αφορά κανέναν το τι είμαστε. Παρουσιάζεται μία εικόνα δίκη μου με έναν άλλο άνθρωπο, όχι! Εγώ είμαι μονάδα και έχω δικαίωμα στην αυτοδιάθεση. Σήμερα θα βγω με τον κολλητό μου τον Γεωργούλη, μεθαύριο με τον πάτερα του παιδιού μου και αντιμεθαύριο με τον Mente Fuerte που κάνουμε παρέα».

Ωστόσο, μια νέα κίνηση της ηθοποιού πυροδότησε της φήμες ξανά, καθώς η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον ράπερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δεις, οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί στο Color Day Festival που είχε πραγματοποιηθεί πριν από λίγο καιρό, η ίδια όμως επέλεξε να δημοσιεύει τις φωτογραφίες το βράδυ τους Σαββάτου 10/9.

«Απ´τις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού……», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Σολωμού.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More