Μαρία Σολωμού : “Είπα να μην πάρω το κόψιμο της “Ονειροπαγίδας”… προσωπικά” !

Αρχικά ήταν να μας ταξιδέψει μέσα απο το παραμύθι της μέχρι το τέλος της σεζόν, στην συνέχεια αποφασίστηκε να τελειώσει Μάρτιο και τώρα ; Και τώρα ξαφνικά, η “Ονεροπαγίδα” ρίχνει αυλαία στις αρχές του Φλεβάρη, πράγμα που σημαίνει πως οι Αντεννικοί αποφάσισαν τελικά η πολύ ταλαιπωρημένη τους σειρά να μας το κουνήσει το μαντήλι, σχεδόν ενάμιση μήνα νωρίτερα !

Ναι, η “Ονειροπαγίδα” ,αυτή η τόσο ωραία, ρομαντική, γλυκιά και προσεγμένη δουλειά της Τίνας Καμπίτση δεν στάθηκε τηλεοπτικά τυχερή. Πέρσι όλοι οι συντελεστές της πέρασαν ως γνωστόν ένα Γολγοθά, μιας και η εταιρία παραγωγής που είχε αναλάβει την συγκεκριμένη δουλειά βάρεσε κανόνι και έμειναν οι πάντες απλήρωτοι και να κυνηγούν τα λεφτά τους από πίσω και φέτος ;

Και φέτος από εκεί που άλλαξαν εταιρία παραγωγής και το κανάλι τους διαβεβαίωνε πως όλα θα πήγαιναν καλά και πως η σειρά θα βρισκόταν στον αέρα μέχρι και το τέλος της σεζόν, αίφνης ήρθαν τα πάνω – κάτω, μιας και οι τηλε-άνθρωοι του καναλιού του Αμαρουσίου, αποφάσισαν να κόψουν την σειρά.

Με αιτία αυτή την απόφαση, είπα να επικοινωνήσω με την Μαρία Σολωμού, έτσι για να μου πει δυο κουβέντες και φυσικά δεν παρέλειψα να την ρωτήσω και για το νέο της τηλεοπτικό βήμα. Η γνωστή ηθοποιός συνεχίζει την συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, αυτή την φορά ,όμως, με έναν διαφορετικό τρόπο, αφού κρατά τον ρόλο της αφηγήτριας στο νέο real – life παιχνίδι του καναλιού , “Μην το πεις στην νύφη” !

Τι είπε για την “Ονειροπαγίδα” ;
“Η αλήθεια είναι πως το βρίσκω φοβερά άδικο το γεγονός ότι κόβεται η “Ονειροπαγίδα”… Η΄ μάλλον για να ακριβολογώ δεν το βρίσκω φοβερά άδικο, είναι άδικο. Ομως, θα αποτελούσαμε εμείς εξαίρεση του τηλεοπτικού κανόνα, όπου σε όλα τα κανάλια, είτε κόβονται, είτε δεν υπάρχουν πια, καν τηλεοπτικές σειρές ; Ετσι, λοιπόν, αποφάσισα αυτό το κόψιμο της “Ονειροπαγίδας” να μην το πάρω προσωπικά. Πάντως, η σειρά είχε… ψωμί για να συνεχιστεί μέχρι τέλους και είναι κρίμα κι άδικο, να σταματά εδώ…”

Τι είπε και για το “Μην το πεις στην νύφη” ;
“Ναι, είναι αλήθεια το ότι έχω αναλάβει χρέη αφηγήτριας σε αυτό το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1. Μάλιστα, επειδή έχουμε ξεκινήσει ήδη τα πρώτα γυρίσματα, πρέπει να σου πω, ότι το υλικό το οποίο φτάνει στα χέρια μου και το βλέπω, – έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην αφήγηση και να το δέσουμε ανάλογα – , έχει και ενδιαφέρον και πλάκα. Βέβαια, όλο αυτό το πρότζεκτ που έχει σαν θέμα τον γάμο και τις προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν πριν απο αυτόν ,όπως καταλαβαίνεις είναι εντελώς ξένο με την δική μου… κοσμοθεωρία, αλλά δεν πειράζει (γέλια). Είπα “ναι” σε αυτή την δουλειά, γιατί πολύ απλά την αντιμετωπίζω σαν να κάνω ακόμα μία εκφώνηση όπως κάνω τόσες εκφωνήσεις κατά καιρούς για διάφορα προιόντα. Αλλωστε, δεν είναι οι κατάλληλες εποχές για να λες πολλά “όχι”… Οπότε, αν βρεθεί στο δρόμο σου μία δουλειά που δεν σε προσβάλλει και δεν χαλάει την αισθητική σου, γιατί να μην την κάνεις ;”

Read More

And More