Μαρία Σολωμού – Μάριος Αθανασίου: Ποζάρουν μαζί, χρόνια μετά τον χωρισμό τους – Φωτογραφίες TLIFE

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» με πρωταγωνίστρια την Μαριάννα Τουμασάτου πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 5/12 στο θέατρο Coronet.

Την καλή τους φίλη και συνάδερφο απόλαυσαν στο θέατρο και ο Μάριος Αθανασίου με την Μαρία Σολωμού. Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και χρόνια, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα.

Μάλιστα, η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου πόζαραν και μαζί στον φωτογραφικό φακό του TLIFE. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, το πρώην ζευγάρι φαίνεται αρκετά χαλαρό και ευδιάθετο!

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Αλέξανδρο, ο οποίος πλέον μένει μόνος του καθώς ξεκίνησε τις σπουδές του στην Σύρο.

«Το παιδί ήταν 2 χρονών. Ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει: “Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα Σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία» είχε αποκαλύψει η Μαρία Σολωμού για τον χωρισμό της από τον Μάριο Αθανασίου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More