Μαρία Σολωμού: Με μαύρο μπικίνι κάνει ηλιοθεραπεία στο μπαλκόνι – «Λιαστείτε υπεύθυνα»

Η Μαρία Σολωμού ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία καθώς φέτος πρωταγωνιστεί στο «ΟΝΕΙΡΟ… του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ».

Η γνωστή ηθοποιός, το απόγευμα του Σαββάτου φόρεσε το μαύρο της μπικίνι και βγήκε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο.

Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της με μαγιό η Μαρία Σολωμού έγραψε στην ανάρτησή της: «Όταν δεν πας παραλία ενώ έχει καύσωνα ,γιατί έχεις γενική πρόβα και δεν θες να ταλαιπωρηθείς….. η λύση είναι μια: Μπαλκονάδα! Λιαστείτε υπεύθυνα», έγραψε η Μαρία Σολωμού με  τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τη νέα της ανάρτηση. 

Πρόσφατα, η γνωστή ηθοποιός σε δηλώσεις της στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη», απάντησε για της σχέση της με τα social media και τους haters στο instagram.

«Από τότε που έχω Instagram έχω και τους haters. Δεν απαντάω ποτέ, ούτε στα καλά ούτε στα αρνητικά. Με έχουν φλερτάρει μέσω Instagram, άλλα δεν απάντησα. Άνθρωπος σε μαγαζί με έχει κοιτάξει τον έχω κοιτάξει, δεν μιλήσαμε ποτέ και την επομένη μέρα βρήκα μήνυμα. Ε όχι, δεν θα απαντήσω! Δηλαδή τι είσαι; Κότα;» είχε απαντήσει για τον τρόπο με τον οποίο φλερτάρουν σήμερα οι άνδρες.

Δες παρακάτω τις νέες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού:

Πηγή: instagram

Read More

And More